Felmérés a körforgásos gazdaság helyzetéről Magyarországon – 2019

Felmérés a körforgásos gazdaság helyzetéről Magyarországon – 2019

Az MLBKT tavaly novemberben csatlakozott a Körforgásos Gazdaság Platformhoz. Küldetésünk a fenntartható ellátási láncok koncepciója mellett tette le voksát, ezért fontosnak tartjuk, hogy kövessük az erre irányuló megoldásokkal foglalkozó szervezetek, egyesülések munkáját és ebben lehetőség szerint aktívan közreműködjünk. Ennek szellemében kérjük, hogy segítse a Platform munkáját az alábbi kérdőív kitöltésével

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) vezetésével készülő kutatás célja, hogy az elsők között mérje fel hazánkban a körforgásos gazdaság helyzetét és fejlődési lehetőségeit, valamint azt, hogy milyen üzleti lehetőségek rejlenek a modell megvalósításában. Nagyon számítunk az Ön szakmai tudására és véleményére a kérdőív kitöltésével.

A felmérés eredményei a tavaly novemberben megalakult Körforgásos Gazdaság Platform szakmai tevékenységének alapjául szolgál. A felmérés 15 kérdésből áll, a válaszadás körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Kérjük, hogy válaszait 2019. július 5-ig ossza meg velünk.

A kérdőív eredményeit az első hazai Körforgásos Gazdaság Summit-on mutatják be a nyilvánosság számára 2019. november 28-án.

A kérdőív az alábbi link megnyitásával érhető el:

Körforgásos gazdaság kérdőív

Kérdés esetén Cseh Dániel, a BCSDH munkatársa örömmel áll rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: daniel.cseh@bcsdh.hu, +36 30 585 2062.

Adjon visszajelzést!