Dachser

Dachser

Új vezetővel dübörög tovább a Food üzletág

 

Új vezetőt köszöntenek Magyarország egyik vezető logisztikai vállalata, a Liegl&Dachser csapatában. Darvasi Árpádot, az élelmiszerlogisztikai üzletág új vezetőjét 2019 első félévében nevezték ki.

Darvasi Árpád, a Liegl&Dachser magyar élelmiszerlogisztikai üzletágának frissen kinevezett vezetője. Tanulmányait a Corvinus Egyetemen végezte Logisztikai Menedzsment Szakértőként. Csaknem 20 éve dolgozik a szektorban, mialatt széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett a logisztikai szolgáltatások területén. A Liegl&Dachsernél jelenleg Branch Manager pozíciót tölt be. Feladatai közé tartozik a magyarországi leányvállalat teljes élelmiszerlogisztikai tevékenységének irányítása, az üzletág szakmai fejlődésének menedzselése nem csak Budapesten, hanem a vállalat vidéki élelmiszerlogisztikai telephelyein, Miskolcon, Szegeden, Debrecenben is. A Dachser élelmiszerlogisztikai üzletága a különböző hőmérsékleti zónákban kezelt termékek teljes logisztikai feladataira kínál hatékony megoldásokat ügyfelei számára, többek között nemzetközi gyűjtőszállítmányozást, disztribúciót és raktárlogisztikai szolgáltatásokat. A termékcsoport által igényelt magas minőségű szolgáltatást jól képzett szakembergárdával, stabil informatikai háttérrel és országos depó lefedettséggel biztosítja.

Darvasi Árpád terveiről, célkitűzéseiről az alábbiak szerint nyilatkozik: „az élelmiszerlogisztika területén az egyik, ha nem a legfontosabb szempont a minőség. A minőségi szolgáltatás fontosságát, a precíz szállítást – különösen a hőmérséklet érzékeny áruk esetében – nem lehet túlértékelni. A Liegl&Dachsernél minden nap, minden szállításkor, minden egyes tétel raktározásakor ezeket az elveket tartjuk szem előtt. Ezt a jövőben sem tervezzük másként. Tervezzük raktárkapacitásunk bővítését, valamint az ügyfélkörünk folyamatos szélesítésén is dolgozunk.”

Adjon visszajelzést!