A Jövő Vezetője Díj

A Jövő Vezetője Díj

“A Jövő Vezetője” díjat ígéretes, szakmai karrierjük elején álló fiatal szakembereknek adományozza az MLBKT, akik munkájukban már elértek szakmai sikereket, lelkesek és elkötelezettek az ellátási láncok fenntartható és hatékony működtetése iránt, és bizonyították rátermettségüket a vezetői pozícióra.

A széles szakmai közösség előtti elismerés lehetőségével szeretnénk segíteni a vállalati beszerzési, logisztikai, ellátási lánc vezetőket, hogy tehetséges és reményteli fiatal kollégáikat megbecsülésük jeleként előterjeszthessék a díjra. A jelölőlapot innen töltheti le.

Ki nyerheti el a címet?

A jelölt 35 év alatti szakember lehet. Jelölését cége vagy főnöke adhatja be egy egyszerű, online jelölési folyamatban.  Az a fiatal szakember, aki olyan tevékenységet végez, ami hozzájárult pl. a vállalati folyamatok fejlesztéséhez, szállítói/vevői együttműködések kialakításához és menedzseléséhez, munkatársi és vevői elégedettség növeléséhez; kreatív, innovatív, együttműködő, közösség érdekeit szem előtt tartó, proaktív, komfort zónán átnyúló gondolkodás- és szemléletmód jellemzi.

A Jövő Vezetője Díj tartalma

  • ingyenes részvétel és bemutatkozás az MLBKT éves kongresszusán (ez 2019-ben november 13-15. között Siófokon kerül megrendezésre)
  • az elismerés átadása a kongresszus plenáris ülésén 300+ résztvevő előtt (2019-ben november 14-én délután)
  • kiemelt interjú és bemutatkozás a Logisztikai Híradó egy következő számában
  • sajtóközlemény, elektronikus hírlevél, közösségi média és honlap (www.logisztika.hu) megjelenések, amellyel több, mint 6000 szakembert érünk el
  • egy éves ingyenes egyéni MLBKT tagság
  • egy évig tanácsadói jogkörrel meghívottja az MLBKT elnökségi üléseinek
  • részvételi lehetőség féléves szakmai mentoring programban

További részletek

A részletes pályázati felhívás ide kattintva tölthető le, az MLBKT titkárságán Horváth Edit áll rendelkezésre további információkkal az edit.horvath@logisztika.hu címen vagy a +36 1 267 8740-es telefonszámon.

A jelölések benyújtásának határideje: 2019. szeptember 30.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Adjon visszajelzést!