AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

Hetedik alkalommal nyitja meg kapuit 2019. október 16-18. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás. A magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumon, jelen van az autógyártás teljes spektruma, a formatervezéstől a gyártásig, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére.

A kiállítás ismerteti a járműiparra jellemző ágazati mátrixot, amelyben megtalálhatók az elektronika, számítástechnika, szoftver-, gép-, műanyag-, vegyipar és kompozit ipar egyes elemei. Az autógyárak mellett bemutatja az alkatrészgyártókat, gyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselőit, gépjárműipari egységek és rendszerek-, üzemi gyártó berendezések gyártóit, forgalmazóit, rendszerintegrátorokat, valamint az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók képviselőit.

Az esemény mögött széleskörű szakmai és állami támogatás áll, ami magas színvonalú szakmai programok megvalósítását teszi lehetővé. A kiállítás szakmai partnerei a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE), a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA). A kiállítás fővédnöke: Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

RÉSZTVEVŐK:

A magyar járműipar meghatározó szereplői, az autógyárak, TIER1-es, TIER2-es és TIER3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai lesznek jelen a szakkiállításon.

Kiállítói lista: http://automotivexpo.hu/hu/kiallitoi-lista-2019

PROGRAMOK:

A tervezett programok között idén is szerepel több témájú mérnöki továbbképzés, MAGE – HIPA B2B beszállítói fórum és a mérnökhallgatók számára szervezett TechTogether verseny. Emellett a szakmai partnerek közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú, az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülő (ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER) program-sorozat állt össze a 2019-as rendezvényre:

További tervezett programok:

  • „Innovatív utakon az autóipar” konferencia az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében
  • „E-mobilitás másképpen” konferencia a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara és Jedlik Ányos Klaszter szervezésében
  • Beszállítói fórum a Volvo autóbusz, tehergépkocsi és munkagép gyártó üzletágának képviselőivel, melyen részt vesz a HIPA, MAJOSZ, NKFUH/Zala Zone
  • MAGE- MAJOSZ – HIPA B2B Beszállítói fórum
  • Portfolio – MAGE Ipar 4.0 konferencia
  • Előadás az innovációról az autóipari tervezés és gyártás területéről és az additív gyártás autóiparra való hatásairól a Varinex Informatikai Zrt. szervezésében
  • „Mesterséges Intelligencia és az Autóipar” a Pannon Gazdasági Hálózat – am-LAB Digital Innovation Hub szervezésében

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

  • Belépés: III-as kapu
  • Nyitvatartás: 2019. október 16-18.          9.00 – 17.00

Regisztráció az ingyenes belépésért: http://automotivexpo.hu/logisztika

Bővebb információ: http://automotivexpo.hu/hu

Adjon visszajelzést!