Újdonság a Kardextől: FramePick 4 Wholesale
Kardex

Újdonság a Kardextől: FramePick 4 Wholesale

A Kardex Remstar egyedülálló megoldása ötvözi az LR 35 raktári modulok sebességét, a put-to-light technológia hatékonyságát és a komissiózó kocsik kényelmét, így a nagy- és e-kereskedelmi vállalatok drasztikusan csökkenthetik megrendeléseik feldolgozási idejét.

A FramePick 4 Wholesale egy hatékony, árut-az-emberhez megoldás, amelynek segítségével a vállalatok  jelentősen csökkenthetik a raktáraikban megtett távolságokat. Az okos és intuitív technológiák kombinációja gyakorlatilag kiküszöböli a komissiózási hibákat, az intelligens rendelés-előkészítés jelentősen növeli az operátorok produktivitását.

A rendszer szíve az LR 35, a Kardex Remstar portfólió leggyorsabb vertikális raktározórendszere. Két LR 35 modul kombinációja lehetővé teszi, hogy óránként akár 300 tárolódobozt juttassanak el az operátorokhoz minimális mozgásigénnyel. Emellett a raktározási alapterület akár 80%-ban csökkenthető.

Ami a FramePick 4 Wholesale megoldást egyedivé teszi, az a már meglévő komissiózó kocsik esetleges használata az áru ki- és betárolásánál. Ezeket a komissiózó kocsikat egyszerűen a put-to-light technológiával ellátott keretek mögé helyezik. Az operátor egy szkenneléssel hozzárendelheti az ügyfelek rendelési tételeit a tárolódobozokhoz.

 

Moduláris és bővíthető rendszer

A termékskálától, a forgalom mértékétől és a megrendelésekkel kapcsolatos munkafolyamatoktól függően lehetséges két, négy vagy hat LR 35 modulból álló konfiguráció is. A komissiózó kocsik pozícióinak száma szintén egyszerűen bővíthető további ‘Put Frame’ keretek hozzáadásával.

A Kardex Remstar biztosítja a teljes megoldást, beleértve az LR 35 modulokat, a ‘Put Frame’ kereteket és a szoftvert, amely kifejezetten a gyors rendelésfeldolgozást támogatja a nagy- és e-kereskedelem résztvevőinek számára. A bevált gyakorlatok alapján a különféle standard szoftveres modulokat gyorsan és könnyen megvalósítható rendszerbe csomagolták, amelyek könnyen integrálhatók a meglévő ERP vagy raktárkezelő rendszerekbe (WMS).

 

A Kardex Remstar-ról

A Kardex Remstar dinamikus raktározó- és komissiózó rendszereket fejleszt, gyárt és szervizel. Termékeit, megoldásait minden iparágban használják, hogy egyszerűbb és átláthatóbb módon szervezhessék intralogisztikai folyamataikat, valamint hogy csökkenthessék a raktárhelyet és a raktározás költségeit. A mai napig a vállalat mintegy 140 000 dinamikus raktározórendszert telepített szerte a világon. Kiterjedt értékesítési és disztribútor hálózatán keresztül a Kardex Remstar több mint 30 országban van jelen és világszerte mintegy 1200 embert foglalkoztat.

További információ:

kardex-remstar.hu

contact.remstar.hu@kardex.com

Adjon visszajelzést!