December 13-ig lehet jelentkezni

December 13-ig lehet jelentkezni

Utolsó helyek a kamarai Országos Vállalkozói Mentorprogramban!

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) mikro-, kis és középvállalkozásokat keres, amelyek

– beszállítói mentoráltként a hazai, illetve uniós és nemzetközi beszállítói láncokba való belépést célozzák;

– külpiaci mentoráltként pedig be kívánják indítani külkereskedelmi tevékenységüket, vagy már exportképesek lévén fejleszteni szeretnék e készségeiket és bővíteni külpiaci tevékenységi körüket.

Pest megyében a beszállítói fejlesztési alprogramban a Coca Cola HBC és a Fővárosi Vízművek, a külpiaci fejlesztési alprogramban a Kürt Zrt. és az Ecseri Kft. fogja mentorálni a térítésmentes programra jelentkező mikro-, kis és középvállalkozásokat. Magyarország Kormányának meghirdetett szándékaival összhangban a beszállítói és külpiaci mentorálás elsődleges célja a kkv-k ösztönzése termelési, szolgáltatási színvonaluk emelésére.

A jelentkezéseket a www.vallalkozztudatosan.hu címen 2019. december 13-ig lehet benyújtani.

Beszállítói képzési témák: termeléstervezés, minőségirányítás, lean management, logisztika, HR ismeretek, stratégiai kontrolling és ipar 4.0.

Külpiaic képzési témák: üzleti tervezés, pénzügyi tervezés, stratégiai tervezés, nemzetközi marketing, külkereskedelem, exportterv.

A Széchenyi 2020 program keretében 3,3 Mrd Ft európai uniós támogatás segítségével 2020 végéig megvalósuló projektet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (2,3 Mrd Ft) az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (0,2 Mrd Ft), illetve a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal (0,8 Mrd Ft) konzorciumi együttműködésben valósítja meg.

 

További információ:

Kenedi Gergely, Pest megyei programkoordinátor

Tel.: +36 20 358 5213

Email: kenedi.gergely@mkik.hu

Adjon visszajelzést!