Hogyan sikerült a 2019-es év? Milyen várakozásai vannak 2020-ra nézve?

Hogyan sikerült a 2019-es év? Milyen várakozásai vannak 2020-ra nézve?

Társaságunk minden év elején megkérdezi tagjait és partnereit, milyen kihívásokat látnak az előttük álló évben és hogyan értékelik előző évi eredményeiket.

Válaszadóink – visszatekintve a 2018-as évre – a legmarkánsabb problémának a vezetői, vezetési, irányítási képességeket érintő témákat és a HR kérdéskörébe tartozó kihívásokat látták. A beszállítói problémák és a keresletváltozás tovább nehezítette a vállalatok életét.

A 2019-es várakozásaik között – 2018-hoz hasonlóan – fejlesztést, beruházást, kiemelten bérfejlesztést és az innovációs tevékenység erősítését is vizionálták. Ezzel összefüggésben a kockázatok terén a munkaerőhiányt és a hektikus vevői igényeket emelték ki.

 

Hogyan alakult végül 2019? Mi várható 2020-ra? Mire érdemes odafigyelni, készülni?

Ahhoz, hogy erről minél átfogóbb képet kapjunk és adhassunk, számítunk az Ön tapasztalatára, véleményére. A válaszok alapján készült írást az MLBKT honlapján és a Logisztikai Híradó februári számában tesszük közzé. Bár a felmérés anonim, ha névvel-cégnévvel is vállalja véleményét, előfordulhat, hogy a szerkesztőség további nyilatkozatot kér majd Öntől.

 

Válaszait 2020. január 17-ig várjuk.

 

Tovább a kérdőívre >> 

Adjon visszajelzést!