Európa szerte sorra nyitnak a lakossági önkiszolgáló konténerparkok

Európa szerte sorra nyitnak a lakossági önkiszolgáló konténerparkok

Egy dán vállalat Magyarországról indulna tovább a térségben

 

A világ öt kontinensén jelen lévő dán tulajdonú TITAN Containers magyarországi leányvállalata és az ingatlanbefektető Investum Kft. közösen megnyitotta Komárom-Esztergom megye első önkiszolgáló raktárbázisát a térség lakói és kisvállalkozói számára, a Tatabánya és Vértesszőlős között elterülő Sztráda Üzleti Parkban.

Az egyedülálló automatizált belépési rendszerrel és rugalmas bérlési lehetőséggel biztonságos, higiénikus alternatívát nyújtanak a megszokott tárolási, raktározási gondokra. A TITAN Containers-nek a 2014-es magyarországi piacra lépését követően ez már a negyedik önkiszolgáló parkja.

„A 33 éve piacon lévő TITAN csoport 30 ezer konténerből álló flottát üzemeltet világszerte, a legtöbbet Nagy-Britanniában, éves árbevételünk közel 70 millió euró. A vállalat önkiszolgáló lakossági, kisvállalati raktározási szolgáltatása elérhető Ausztráliában és Új-Zélandon, illetve Európa 10 országában, összesen 60 telephelyünk van világszerte. A kelet-európai térségben a következő célpont Horvátország” – mondta el a cégcsoportról Anja Maria Plampin, TITAN Containers A/S (UK) önkiszolgáló raktár üzletág csoportszintű vezetője.

Az óriási hazai igényt jól mutatja, hogy az eddigi konténer parkok megnyitását követő 2-3 hónapon belül bővítésre volt szükség, a parkok azóta is teltházzal vagy igen magas kihasználtsággal üzemelnek. Népszerűségük oka, hogy a konténerek rövid vagy akár hosszú távon is igénybe vehetők, biztonságos, higiénikus alternatívát nyújtanak a megszokott tárolási, raktározási gondokra.

Ezen kívül a TITAN önkiszolgáló raktárkonténerek rendkívül sokrétűen használhatók, tarthatók itt háztartási eszközök, motorkerékpárok, kisgépek, berendezések, anyagok, áruféleségek és egyéb ingóságok, de akár személygépkocsi tárolására is alkalmas.

A speciális, fagyasztó konténerekben pedig 24 óra alatt elpusztíthatók a matracokban, a bútorokban, a szövetekben és az autókban élő paraziták. Az önkiszolgáló rendszerű szolgáltatás éjjel-nappal elérhető, a konténerek igény szerinti méretben – 14 m² és 28 m², az emeleti szinteken 7 m² – bérelhetők, az elkerített területet kamerarendszerrel és mozgásérzékelőkkel őrzik.

Adjon visszajelzést!