Társaságunk működését is érinti a kihirdetett veszélyhelyzet

Ahogy mindenkit, úgy az MLBKT eseményeit, programjait, működését is érinti a tegnap kihirdetett veszélyhelyzet.

Azokat a programokat, melyek helyszínéül Titkárságunk (1061 Budapest, Király u. 12.) volt megadva, következő intézkedésig, az épületbe való bejárási tilalom miatt, le kell mondanunk. A lemondás vonatkozik a jövő szerdai Coca-Colás vállalatlátogatásra és a Logisztika Napja néhány eseményére is. A lemondott eseményeket az első lehetséges időpontban igyekszünk majd pótolni. Egyelőre csak a március 30-ig tartó időszakot érintő eseményekről hoztunk döntést. Minden jelentkezőnket értesíteni fogjuk az adott esemény elhalasztásáról vagy esetleges megtartásáról, illetve a megtartás módjáról (pl. webinárium).

A május 20-i Beszerzési Konferencia szervezését egyelőre töretlenül folytatjuk, ennek sorsáról április folyamán fogunk határozni. Egyelőre a részvételi díjakat nem számlázzuk ki és a részvételi szándékot május 4-ig minden kötelezettség nélkül le lehet mondani. Mindezek tükrében, ha részt kíván venni a konferencián, köszönettel várjuk jelentkezését!

Mivel a helyzet napról-napra változik, kérjük a honlapunkon és a közösségi oldalainkon kövesse nyomon híreinket.

Szakmai szervezetként fontosnak tartjuk , hogy közösségünk tagjait támogassuk a kialakult helyzetben. Ha bármi olyan jó gyakorlata van a kialakult helyzet kezelésére, amit szívesen megosztana, kérjük, juttassa el számunkra és szívesen megosztjuk hírlevelünkben vagy társasági oldalainkon.

 

Köszönettel:

Kőhegyi Anita

ügyvezető

Adjon visszajelzést!