I. LOGITALK – Az ellátási láncok újjászületése

I. LOGITALK – Az ellátási láncok újjászületése

Bő egy hónapja, egyik napról a másikra, sokan áttettük életünket a virtuális világba. Az MLBKT elsősorban a személyes találkozók szervezésével igyekezett eddig lehetőséget biztosítani tagjai és partnerei számára a kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére. Az új helyzetben még fontosabbnak érezzük a kötődést és a kapcsolódást, és folytatni szeretnénk a találkozásokat a új, online keretek között is.

A következő hetekben több beszélgetéssel várjuk minden érdeklődő jelenlegi és jövőbeli tagunkat.

ELSŐ online

LOGITALK eseményünkre

2020. április 27-én hétfőn kerül sor 17.00-18.30 között.

Témája:

Az ellátási láncok újjászületése

 

Beszélgetőtársak:

Chikán Attila, egyetemi tanár, az MLBKT társelnöke

Horváth Péter, logisztikai vezető, Ice Solution Kft., az MLBKT elnöke

Tóth Veronika, Auchan Magyarország Kft., stratégiai és transzformációs igazgató

 

A járvány által szét-, vagy megszakított sok fontos gazdálkodási tevékenység közül is kiemelkedik az ellátási láncok, a logisztika, a beszerzés területe. Ezt olyanok is elismerik ma, akik eddig nemigen vettek tudomást e szféra létéről sem, főleg nem jelentőségéről.

Arról beszélgetünk, milyen tendenciák rajzolódnak ki a világban, s ezek hogy érintik hazánkat. Milyen keverékét választja a gazdaságirányítás az unortodox és a hagyományos eszközöknek, s hol lesz a mozgástere a vállalatoknak a globális és lokális kényszerek között.

 

Jelentkezési határidő: 2020. április 27. 10.00

 

Technikai információk

Az eseményt a Zoom alkalmazásban szervezzük, a regisztráció után visszaigazolást küldünk és a rendezvény napján délelőtt küldjük a belépési linket.

 

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám a ZOOM alkalmazásban 100 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. 100 fő fölötti regisztráltak jelentkezését is fogadjuk, az eseményt egy másik platformon lesz lehetőség követni, erről az esemény előtt küldünk tájékoztatást.
Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2020. április 27. délelőtt 10.00-ig. jelentkezem_gomb

 

További információk

Benesch Anita
anita.benesch@logisztika
+36 30 334 2621

Adjon visszajelzést!