Megtartotta első ülését a Magyar Lean & Green Platform

Megtartotta első ülését a Magyar Lean & Green Platform

Tagunk átvehette a Lean & Green Tagsági Tanúsítványt

 

A júniusi Programindító online workshopot követően megkezdődött a tagok csatlakozása a Magyar Lean & Green Programhoz, szeptember közepén pedig az I. Ülés keretében már az aktív munkát kezdték meg a Program szervezői és résztvevői. Az I. Ülés keretében a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság tagja, a Magyar Lean & Green Program első hazai tagja, az STI Hungary Kft. hivatalosan is átvehette a Lean & Green Tagsági Tanúsítványt. Az MLBKT nagy örömmel gratulál a tanúsítvány elnyeréséhez és méltán büszke tagjára, az STI Hungary Kft-re.

A Magyar Lean & Green Platform azért alakult, hogy a CO2 kibocsátás csökkentéséért tenni akaró, ezért a logisztikai tevékenységeiket fejleszteni szándékozó vállalatok és a Platformot segítő szervezetek számára fórumot teremtsen a nemzetközi Lean & Green Program célkitűzéseinek és szakmai támogató rendszerének megfelelően.

A hazai Platform első ülésére csak a már hivatalosan csatlakozott tagok, valamint a csatlakozni szándékozó, illetve komolyabb érdeklődést mutatók kaptak meghívót. A Holland Királyság Nagyköveti Rezidenciáján kis létszámban, a pandémia miatt szükséges előírások szigorú betartása mellett zajlott az esemény, melyre azonban online platformon is lehetett csatlakozni.

Az I. Ülésen ismertetésre került a Magyar Lean & Green Platform tervezett működési rendje és programja Krázli ZoltánGS1 Magyarország – tolmácsolásában, valamint részletes gyakorlati szemléletű előadást tartott Ujlakán Tibor, a T75 Consulting képviselője az első lépésekről.

A Magyar Lean & Green Programba elsőként jelentkező STI Hungary Kft. ügyvezetője, Csipes Péter az Ülés keretében vehette át hivatalosan a Lean & Green Tagsági Tanúsítványt.

A Magyar Lean & Green Program ko­ordinátorai – a GS1 Magyarország, a Holland Királyság Magyarországi Nagykövetsége és az MLBKT – bíznak abban, hogy minél több vállalkozás követi az STI Hungary Kft. példáját és hamarosan újabb tagokat köszönt­hetnek a Magyar Lean & Green közös­ségben!

Várjuk Szövetséges partnerként azon szervezetek jelentkezését is, akiknél tevékenységükből adódóan a szén-dioxid kibocsátás csökkentése nem értelmezhető, de aktív szerepet vállal­nának a hazai Lean & Green Platform célkitűzéseinek kommunikációjában, oktatási tevékenységükkel, vagy a partnerek támogatásában.

Adjon visszajelzést!