“Rajzoljuk újra!” – szól a 28. MLBKT Kongresszus szlogenje

“Rajzoljuk újra!” – szól a 28. MLBKT Kongresszus szlogenje

“Rajzoljuk újra!” – szól a 28. MLBKT Kongresszus szlogenje. Nemcsak másokat biztatunk erre, de mi is ezt tesszük: a koronavírus-járvány alakulása válaszút elé állított minket. A számok, trendek elemzését és a vállalati szakemberekkel való konzultációkat követően úgy döntöttük, hogy az

idei kongresszust teljesen online formában rendezzük meg.

Nehéz döntés volt, de mérlegelnünk kellett. Azt tartottuk szem előtt, hogy vendégeink, partnereink, kiállítóink és saját munkatársaink biztonsága, egészsége mindennél fontosabb.

Célunk továbbra is a tudásátadás, az információcsere, a szakmai kapcsolatok ápolása. A kongresszust olyan korszerű, digitális formában rendezzük meg, amin keresztül az információk mellett az élmény is maximálisan átvihető.

28. MLBKT Kongresszus – Az év supply chain eseménye online  2020. november 11-13.

Jelentkezés 2020. október 13-ig “early bird” kedvezménnyel.

Legyünk együtt, tanuljunk egymástól!

Néhány téma a 3 nap gazdag programjából

  • Mesterséges intelligencia és kereslet-előrejelzés válsághelyzetben. Dél László (Unilever) esettanulmány és saját kutatása alapján villantja fel a machine learning (ML) logisztikai alkalmazásának lehetőségeit.
  • Sebezhető a beszerzési kategóriád? Hogyan változtasd meg? –  Pásztor Dávid (IFUA Horváth & Partners) arról beszél majd, hogy az egyes kategóriákban fellépő kockázatok, és azok kezelése hogyan hat a teljes ellátási láncra, és azon keresztül a vállalat eredményességére.
  • Az ellátási láncok újjáépülése koronavírus után – Kócza Zsuzsanna (DHL Supply Chain) Hogyan hat a koronavírus az ellátási láncokra és mik lesznek ennek a hosszútávú következményei?
  • Logisztikai digitalizáció, a COVID elleni harc frontvonalában – Perlaky Zoltán (GLABs), Kovács Marcell (Masped Logisztika Kft.) Hogyan alkalmazható a digitalizáció a pandémia elleni harcban?

Csak 4 a 3 nap 60 előadása közül!

A pandémia hatását valamennyi vállalkozás megérzi. Az erre való reagálás, a járvány utáni élet újraszervezése meghatározza a jövőt. Az év legnagyobb és első teljesen online ellátási lánc rendezvénye ezekre is keresi a választ. Legyen ott, szerezzen információkat első kézből!

Adjon visszajelzést!