Tájékoztató az MLBKT Projektmenedzsment tagozat megalakulásáról

Tájékoztató az MLBKT Projektmenedzsment tagozat megalakulásáról

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság tagjainak kezdeményezésével 2020. szeptember 22-én megalakult az MLBKT új szakmai közössége, a Projektmenedzsment Tagozat.

Az alapítók célul tűzték ki a projektmenedzsment szemlélet, gondolkodásmód, valamint a szakmai tapasztalatok, ismeretek megosztását az MLBKT Tagok részére.

A Tagozat további célja, hogy az új szakmai műhely, és közösség létrehozásával fórumot biztosítson a projektmenedzsment iránt érdeklődő, vagy már a projektekben résztvevő, illetve irányító szakembereknek, egyetemi oktatóknak. Szeretnének egy olyan tagozatot létrehozni, és fenntartani, amely különösen nagy hangsúlyt fektet a fiatal generáció bevonására, és mentorálására.

A Tagozat tagjai vállalták a projektmenedzsment, valamint a hozzá kapcsolódó változatos témákban webináriumok, szakmai előadások szervezését, valamint podcastok, szakmai felmérések, tanulmányok, cikkek készítését. Tervezik elindítani a Projektmenedzsment Mentor Programot (PMP), melyre várják a jelentkezőket az MLBKT Tagok, Tagszervezetek fiatal projektvezetői, valamint potenciális jelöltek közül.

A Tagozat vezetésére egyhangú döntéssel Pécs László (Project Excellence Projektiroda) került megválasztásra, akinek munkáját egy 3 főből álló vezetőség segíti.

A Tagozat várja a további érdeklődőket a köreibe. A csatlakozás feltétele az érvényes MLBKT tagság.

Szeretne csatlakozni? Ide kattintva töltse ki az űrlapot.

Adjon visszajelzést!