Modern Vállalkozások Programja

Modern Vállalkozások Programja

Logisztika 4.0 online konferencia

 

A koronavírus járvány második hulláma elleni védekezés érdekében a Modern Vállalkozások Programja úgy döntött, hogy online térben tartja második, országos konferenciáját is.

A program fennállása óta sokszor beszéltünk a cégek digitalizációjának lehetőségeiről például a munkaszervezés vagy információbiztonság területén. Számot vetettünk továbbá egyes speciális ágazatok lehetőségeiről is, mint az ipar, a mezőgazdaság vagy a turizmus. A logisztika eddig azonban kimaradt a fókuszból.

A 21. században megszületett a Logisztika 4.0 fogalma, amely magába foglalja az ipari folyamatok teljes digitalizációját és hálózatosodását, az információs technológia és az automatizálás egyre szorosabb összefonódását. Napjaink logisztikusainak már érteniük kell a logisztikai, áruszállítási, informatikai és vállalatirányítási rendszerekhez, a raktártechnológiához, az anyagmozgató gépekhez, eszközökhöz, berendezésekhez, magától értetődően az ellátási hálózatokhoz, és legújabban már az úgynevezett „zöld” logisztikához is.

A Modern Vállalkozások Programja – Logisztika 4.0 online eseményén, október 21-én, 13 órától először az állami szereplők beszélnek majd arról, milyen irányok és lehetőségek vannak a Logisztika 4.0 témakörében. Az előadások második felében iparági szakértők és informatikai megoldásszállítók osztják meg saját tapasztalataikat és jó tanácsaikat. A záró kerekasztal beszélgetésben résztvevő szakemberek pedig kivesézik nem csak a logisztika, hanem az e-kereskedelem kérdéseit is.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Részletes program és regisztráció: weboldalunkon

Helyszín: online

Időpont: 2020. október 21. 13 óra

Adjon visszajelzést!