Szakmaiság, hitelesség, digitális innováció

Szakmaiság, hitelesség, digitális innováció

Röviden így foglalhatjuk össze azokat az alapelveket, amelyek mentén a 28. MLBKT Kongresszus programját szerkesztettük. A legjobb előadókat hoztuk el Magyarország legjobb logisztikai, supply chain management és beszerzési szakembereinek.

Az eddig “kiszivárogtatott” nevek után most újabb plenáris előadókat jelenthetünk be.

  • Juhos Andrea a Lee Hecht Harrison Hungary ügyvezető partnere a hazai üzleti konferenciák egyik legkeresettebb előadója. Igazi pozitív személyiség, aki most is arról fog beszélni, milyen pozitív hatásokat gyakorolt ránk a COVD-19.
  • Sandy Váci mióta a 70-es években elhagyta Magyarországot több, mint 50 országban dolgozott. Számos ismert nagy cég vezetőségét megjárva jelentős tapasztalatokra tett szert. A plenáris teremban arról tart majd előadást, hogyan alkalmazhatják a vezetők a viselkedési közgazdaságtan eredményeit.
  • Nagy-Józsa Dorottya coach, a szervezeti változások szakértője. (Mellesleg 15 éve tapasztalata van az SCM-ben is.) Előadásában a hibridek vezetésének problémáiról lesz szó. Természetesen nem a hibrid autókéról, hanem azokról a hibrid szervezetekről, ahol az emberek egyik fele az irodában, a másik fele pedig otthonról dolgozik.

Figyelem, 0. nap az MLBKT Kongresszusán!
2020. november 10-én részt vehet (virtuálisan) az Európai Logisztikai Szövetség ELA Awards díjkiosztóján. Csak az MLBKT Kongresszus teljes 3 napjának résztvevői számára!

Mi komplex digitális élményt kínálunk:

  • Nézze meg az Önt érdeklő előadásokat.
  • Tegyen fel kérdéseket az előadóknak.
  • Ismerkedjen meg a többi résztvevővel.

2020. november 11-13., az MLBKT Online Kongresszus! Biztosítsa helyét már most. Vásárolja meg jegyét október 13-ig “early bird” kedvezménnyel!

Adjon visszajelzést!