Elindult a visszaszámlálás

Elindult a visszaszámlálás

Már csak két hét van hátra, és kezdődik a 28. MLBKT Kongresszus!

Idén rendkívüli körülmények között, különleges online technikával prezentáljuk az év szakmai eseményét! Aki eddig csak fontolgatta, sürgősen regisztráljon, hiszen november 9-én végleg lezárul a regisztrációs időszak.

Lehetőség van 1, 2, vagy 3 napra jegyet venni (utóbbi esetben ajándékként adjuk a 0. napot), kedvezményt kapnak a felsőoktatási tanárok és hallgatók, és persze az MLBKT tagjai. További információ a jegyárakról >>

 

Jön az Online Kongresszus!

Eddig csak beszéltünk róla, most meg is mutatjuk az egyedileg fejlesztett Virtuális Rendezvény Platformot, a 28. MLBKT Kongresszus Online felületét!

 

A hét kiemelt szekciója

Automatizált belső logisztika (szekcióvezető és moderátor: Kis Gábor osztályvezető, Robert Bosch Elektronika Kft.)

Ma nincs olyan belső logisztikával foglalkozó cég, ahol ne lenne téma az automatizáció. A feladat megkerülhetetlen, a kérdés csak az, mikor és hogyan kerül rá sor.

  • Nagy termék komplexitású gyártás támogatása kis logisztikai robotokkal az Emersonnál – Kerékjártó István logisztikai igazgató, (Emerson Automation FCP Kft.) elmondja nekünk, hol és miben tud ehhez segítséget adni egy pici Bosch Rexroth logisztikai AGV robot?
  • Néz a gép – de lát is? Mesterséges intelligencia alapú gépi látás – intralogisztikai alkalmazások – Salló György Senior Solution Architect, (Qamcom Research & Technology Central Europe) előadásából kiderül, vajon szükség van-e minden áron a drága szenzorokra, kamerarendszerekre, vagy éppen meg lehet oldani most már ugyanazokat a feladatokat intelligens algoritmusok segítségével akár egy hétköznapi okos telefon kamerájával?
  • Pnautomatizált alapanyagkonszolidálás – robotizálás intralogisztikai környezetben –  Mészáros Gergely Logisztikai folyamatszakértő és folyamat fejlesztő, Logisztikai ipar4.0 megoldások szakértője ( Robert Bosch Elektronika Kft.) és Kékesi Péter Logisztikai ipar4.0 megoldások projektvezetője, Szakcsoportvezető fizikai logisztika területén, (Robert Bosch Elektronika Kft.) arról tartanak előadást, hogyan adaptálható egy meglévő technikai megoldás újításként a logisztikában egy ipar 4.0 folyamatban.

Mi komplex digitális élményt kínálunk

  • Nézze meg az Önt érdeklő előadásokat.
  • Tegyen fel kérdéseket az előadóknak.
  • Ismerkedjen meg a többi résztvevővel.

2020. november 11-13., az MLBKT Online Kongresszus!
(0. nap: ELA Awards közvetítés: november 10.)

Biztosítsa helyét már most. Ismerje meg a részletes programot, az összes előadót. Kövesse folyamatosan frissülő honlapunkat a https://kongresszus.logisztika.hu/ címen!

Adjon visszajelzést!