Hatékonyabban, de hogyan?

Hatékonyabban, de hogyan?

Az MLBKT éves kongresszusa hagyományosan a szakma nagy találkozója. Bár a vírusveszély miatt idén személyesen nem találkozhatunk, mindent megteszünk, hogy ezt online megoldásokkal pótolhassuk.

A szokásos előadások, beszélgetések mellett bőven lesz lehetőség az (online) ismerkedésre, beszélgetésekre, névjegycserére is.

A kongresszus 3 (+1) napja nagyon gazdag, ezért érdemes alaposan tanulmányozni a programot és kijelölni a kihagyhatatlan előadásokat.

Az early bird időszak ugyan már elmúlt, de továbbra is igénybe vehetők kedvezmények, ezért érdemes alaposan tanulmányozni a Részvételi díjak oldalt is: https://kongresszus.logisztika.hu/arak/

 

A hét kiemelt szekciója

A hatékonyság növelés valamennyiünk állandó problémája, ezért ezen  a héten a Hatékonyabban, de hogyan? szekciót mutatjuk be

  • Hatékonyabb logisztika a hatékonyabb termelésért címmel Csató Ferenc Logisztikai Mérnöki Támogatás Vezető (CLAAS Hungária Kft.) arról tart előadást hogyan sikerült magasabb szintre emelni a szerelőüzem anyagellátási módját úgy, hogy a szerelde mindenféle logisztikai tevékenységet levetkőzve hatékonyabban a szerelésre tudjon fókuszálni.
  • Magony Viktor Projektvezető (Starschema Ltd.) és Tobak Tamás BI&IoT Manager, (Waberer’s International Nyrt.) közös előadásának címe: Mindenki ezt akarja, mindenki keresi kutatja – Naprakész döntéshozatal, logisztikai KPI-ok alapján. Az előadók bemutatják milyen üzleti intelligencia kihívásokkal nézett szembe a Waberer’s az elmúlt évek során és ezt napjainkra milyen megoldással oldotta meg.
  • A műanyag csomagolás jó vagy rossz? című előadás a környezetvédelemre evez át. Arató Gábor ügyvezető igazgató (Manuli Stretch Magyarország Kft.) a csomagolóipar előtt álló lehetőségekről és a körforgásos gazdaságról beszél majd.

Mi komplex digitális élményt kínálunk

  • Nézze meg az Önt érdeklő előadásokat.
  • Tegyen fel kérdéseket az előadóknak.
  • Ismerkedjen meg a többi résztvevővel.

2020. november 11-13., az MLBKT Online Kongresszus!
(0. nap: ELA Awards közvetítés: november 10.)

Biztosítsa helyét már most. Ismerje meg a részletes programot, az összes előadót. Kövesse folyamatosan frissülő honlapunkat a https://kongresszus.logisztika.hu/ címen!

Adjon visszajelzést!