Az ellátási láncok jövője a 28. MLBKT Kongresszuson

Az ellátási láncok jövője a 28. MLBKT Kongresszuson

Már csak 1 napja maradt, hogy regisztráljon a 28. MLBKT Kongresszus 2. részére!

A társaság idén két részletben tartja meg az év logisztikai eseményét, melynek 2. felvonására december 1-jén kerül sor. A 2. rész tematikáját tekintve elsősorban az ellátási láncok jövőjét, valamint a pandémia okozta kihívásokat, innovációkat és megoldási lehetőségeket járja körbe. Emellett többek között szó lesz az e-kereskedelemről, a logisztikai folyamatokról és a fenntarthatóságról a vállalati stratégia vonatkozásában.

Tekintse át a programot!

 

Milyen innovatív témákról hallhat?

Kócza Zsuzsanna (DHL Supply Chain) bepillantást nyújt a tegnap és a holnap ellátási láncába az „Ellátási láncok újjáépülésé koronavírus után” című előadásában. Zsuzsanna választ ad arra a kérdésre is, hogy milyen tennivalók előtt állunk a jövő rugalmas ellátási láncának felépítése érdekében.

Holdingerné Dulai Andreától (Raben Trans European Hungary Kft.) a vállalat életébe betekintve megtudhatja, hogy elegendő-e a környezeti hatások csökkentése annak érdekében, hogy ez az üzleti megközelítés a vállalat hosszú távú értékét növelje.

Csereklyei Bálint (iLogistic Kft.) prezentációjában megmutatja, mennyiben egyszerűsíti a webshop tulajdonos mindennapjait a kiszervezett logisztika és hogyan valósul meg a korszerű raktározásmenedzsment ezen a területen.

 

Szeretne naprakész ismereteket szerezni és értesülni a legújabb trendekről?

Regisztráljon még ma! 2020. december 1. az MLBKT Online Kongresszus 2.!

A 2. rész programja is visszanézhető lesz 3 hónapig, így ha aznap nem tud csatlakozni a rendezvényhez, nem kell aggódnia, nem marad le egyetlen érdekes témáról sem. A szokásos előadások, beszélgetések mellett bőven lesz lehetőség az (online) ismerkedésre, beszélgetésekre.

 

Biztosítsa helyét!

Adjon visszajelzést!