Adja le jelölését a szakma kiválóságaira!

Adja le jelölését a szakma kiválóságaira!

A 2020-as év soha nem tapasztalt erőfeszítések elé állította a gazdaság minden szereplőjét, nem kis mértékben a logisztikai, beszerzési és ellátási lánc menedzsment területén dolgozó vezetőket. Az eddig is rugalmasságot, gyors helyzetfelismerő és reakcióképességet kívánó feladatokat az extrém határokig tolták a kihívások.

A körülmények tükrében úgy gondoltuk, meghosszabbítjuk a hagyományos díjaink beadási határidejét.

Hisszük, hogy mindenhol vannak olyan hősök, fantasztikus munkát végző kollégák, akiknek a munkáját örömmel elismerné cége az MLBKT rangos szakmai díjának egyikével. Tekintse meg a személyeknek vagy projektnek szóló felhívásainkat és nyújtsák be pályázatukat a januári határidőig.

Ha partnerénél, ügyfelénél találkozott ilyen szakemberrel, ajánlja figyelmükbe azzal, hogy jelöli az Év Logisztikai Menedzsere, az Év Beszerzési Menedzsere/Csapata címre vagy értesíti a Logisztikai Kiválóság Díjról.

Szeretnék jelölni >>

Emlékeztetőül pályázataink:

  • Az Év Logisztikai Menedzsere díjra olyan logisztikai területen dolgozó szakember pályázhat, aki az elmúlt évben egy eredményesen működő logisztikai rendszer bevezetésében vett részt. A jelölés határideje: 2021. január 20.
  • Az Év Beszerzési Menedzsere címet olyan beszerzési területen, vezető munkakörben dolgozó szakember nyerheti el, akinek nagy szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat létrehozásában. A jelölés határideje: 2021. január 20.
  • Az Év Beszerzési Csapata díj a beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért csapatokat, szervezeteket ismeri el. A jelölés határideje: 2021. január 20.
  • A Logisztikai Kiválóság Díj azokat az innovatív, előremutató logisztikai ötleteket ismeri el, melyekből egyértelműen kiderül, hogy a logisztika hogyan járult hozzá a vállalati cél megvalósításához. Beadási határidő: 2021. január 15.

Adjon visszajelzést!