Újabb elismerés az EKOL részére

Újabb elismerés az EKOL részére

Az először 35 évvel ezelőtt megrendezett, “Soproni Vámszakmai Napok” keretein belül november 20-án átadásra kerültek a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége (VJASZSZ) által odaítélt szakmai elismerések.

“A kifogástalan szakmai munka, a hiteles tájékoztatás és a közösségért való tenni akarás” – indokolta az elnökség jelenlétében Bók Mihály társelnök, majd hozzátette: “az EKOL, Kovács Ákos közreműködésével és a szekció napról napra erősebb jelentőséggel bír a szervezet életében.”

Az Ekol Logistics Kft. megalakulása óta tagja a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetségének, mely kiemelkedően magas színvonalon biztosít professzionális érdekképviseletet tagjai számára. Tagozati vezetői az Ekol Logistics-szel kapcsolatban álló hatóságok által is elismert, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, így első kézből nyújtanak releváns információkat és szakmai segítséget partnereiknek.

Az Ekol büszke a Szövetség elismerésére, amely arra ösztönöz, hogy a továbbiakban is hitelesen, magas színvonalra törekedve működjön együtt üzleti partnereivel és szövetségeseivel, mint például a VJASZSZ.

 

Adjon visszajelzést!