A stressz, a krízis és trauma és azok kezelési lehetőségei – MLBKT Projektmenedzsment Tagozati előadás

Szeretettel meghívjuk a 3. MLBKT Projektmenedzsment Tagozati programra az alábbiak szerint:

 

Az előadás címe:

A stressz, a krízis és trauma, és azok kezelés lehetőségei

 

Előadó:

Szatmáriné dr. Balogh Mária
Címzetes főiskolai tanár, Munka- és pályatanácsadó szakpszichológus, Munka- és szervezet szakpszichológus, kiképzett tréner, licenccel rendelkező Coaching pszichológus

 

Előadás rövid leírása:

Előadásában ismerteti a stressz fogalmát, a stresszreakció leggyakoribb okait és tüneteit,  kiegészítve a krízis és a trauma jelenségével.  A  munkahelyeken, ill. a munkatársak körében a mostani válság idején előfordulhat, hogy szükség van arra, hogy a vezetők ezekre a jelenségekre is odafigyeljenek és megfelelően tudjanak reagálni, vagy segítséget keresni.

Az előadó különféle megelőzési és kezelési  lehetőségeket mutat be, és lehetővé teszi egyes gyakorlatok kipróbálását a résztvevők számára is.  A kérdésekre pedig örömmel válaszol.

 

Az előadóról:

Szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadóként, személyzetfejlesztőként 28 éve támogatja a cég- és HR vezetőket abban, hogy a problémák és a kihívások azonosításán túl kialakítsák és megvalósítsák fejlesztési koncepciójukat a stratégiaalkotástól és rendszerfejlesztéstől a csoportos beavatkozásokon (pl. tréningek, csoportos alkotó workshopok és coachingok) keresztül az egyéni fejlesztésekig (pl. karriertervezés, vezetői coaching).

Oktatott már a DE, a SZE, a BME, az ELTE, BKF keretei között kommunikációt és tárgyalástechnikát, munkahelyi képzés és készségfejlesztés c. tantárgyat, mediációt, vezetett tanácsadási készségfejlesztő tréningeket. Jelenleg a BCE Projektmenedzsment specialista szakon problémamegoldás csoportos alkotástechnikai módszereit és vezetési ismereteket tanít sok gyakorlattal fűszerezve. Krízistanácsadóként is támogat cégeket a válság idején.

 

Időpont: 2021. február 16., 16.30-18.00

Helyszín: ZOOM online platform

(a belépéshez szükséges kódot minden jelentkezőnknek a rendezvény napján, a délelőtti órákban küldjük)

Részvételi díj:

  • A részvételi az MLBKT tagjai számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Jelentkezési határidő: 2021. február 15. 24.00 óra