A termelésellátás fejlesztésének sikeres megoldásai a CLAAS-nál

Rendhagyó programra invitáljuk Önöket! Az esemény közvetlen témája egy gépgyártó vállalat összeszerelő üzeme és az azt kiszolgáló belső logisztika fejlesztése. Apropóul egy komplex új termék piaci keresleti növekedése szolgált. Alapfeladat volt a kapacitásbővítés, de mindezt úgy célozta meg a vállalat, hogy közben hatékonyabbá és rugalmasabbá váljon a versenyképesség erősítése érdekében.

Időpont: 2021. június 9. 10:00-12:00

Helyszín: ZOOM (a belépési kódot az esemény előtti napon, délután küldjük a regisztrációban megadott e-mail címre)

 

„Előbb a vetés, aztán az aratás.” Kevés mondat jellemzi találóbban a CLAAS cégfilozófiáját. A német családi tulajdonban lévő, világszerte több mint 11.000 főt foglalkoztató CLAAS csoport a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártó vállalata.

A CLAAS Hungária Kft. 1997 óta működik Törökszentmiklóson és napjainkra a már 14 hektár területen működő gyáregység a kombájn-vágóasztalok, a vágóasztal-szállítókocsik kompetencia-központjává vált. A jelentős mértékű helyi beruházásoknak köszönhetően a növekvő és folyamatosan megújuló vevői igények kiszolgálásának is magas színvonalon tud eleget tenni. A gyártó terület és a létszám folyamatos növekedése mellett az itt gyártott terméktípusok is kibővültek, így a gabonaasztalok, a speciális napraforgó- és kukoricaadapterek, a vágóasztal-szállító kocsik és ferde felhordók adják a jelenlegi termékportfólió meghatározó részét. Bővebben a CLAAS-ról>>>

Tegyen velünk egy virtuális látogatást, ismerje meg a CLAAS folyamatait és kérdezzen bátran az előadóinktól! Június 9-én online platformon élőben prezentálnak a termelésellátás fontos állomásainak megoldásszállítói. Ennek keretében bepillantást nyerhetünk a komplex folyamatokba és megismerhetjük,  hogyan integrálódik fejlesztésük a CLAAS rendszerébe.

 

Program:

9:45-10:00 Rendezvény kezdés, bejelentkezés, technikai információk
10:00-10:20 Köszöntő: Urbán Attila, CLAAS Hungária Kft., Ellátási lánc menedzsment vezető
Bemutatkozik a házigazdánk a CLAAS Hungária Kft.
10:20-10:35 Kis lépés, nagy változás a raktári automatizálásban SSI SCHÄFER – Félautomata rendszerek
Kardos Péter, SSI Schäfer Kft., Ügyvezető igazgató
10:35-10:40 Kérdések-Válaszok
10:40-10:55 Integration of storage systems with SAP – made easy (az előadás angol nyelven lesz megtartva)
Olaf Siefken, status C, Board member
10:55-11:00
Kérdések-Válaszok
11:00-11:15 Egyedi megoldások széleskörű alkalmazása
Somogyi Attila. Jungheinrich Hungária Kft., Értékesítési vezető
11:15-11:20
Kérdések-Válaszok
11:20-11:35 Logisztikai és termelési folyamatok hatékonyságnövelési módszerei ProGlove okoskesztyűk használatával
Bátori Tamás, IBCS Hungary Kft., Képviselet vezető
11:35-11:40 Kérdések-Válaszok
11:40-11:55 Digitalizáció alapú komissiózási folyamatok Pick-by light támogatással
Szoboszlay András, L-Mobile Hungary Kft., Kereskedelmi vezető
11:55-12:00 Kérdések-Válaszok
12:00-12:05
Rendezvény zárása

Az esemény moderátora: Urbán Attila, CLAAS Hungária Kft., Ellátási lánc menedzsment vezető

Jelentkezés

 

 

Ha a fenti gomb nem működik, itt is lehet jelentkeznihttps://bit.ly/34kQTSc

Bemutatkoznak a fejlesztés résztvevői


Az SSI Schäfer Csoport a világ vezető moduláris raktár és logisztikai megoldás szállítója. A vállalatcsoport hat kontinensen fejleszti és telepíti az innovatív iparág-specifikus megoldásait, az ügyfelei egyedi igényeinek megfelelően. Ennek eredményeként kulcsfontosságú szerepet játszik az intralogisztika jövőjének alakításában.

Az SSI Schäfer Systems International Kft. 1994-óta képviseli Magyarországon az SSI Schäfer cégcsoportot. Minden munkatárs azon dolgozik, hogy a méltán világhírű német multinacionális és piacvezető intralogisztikai specialista termékei a magyar üzemek, gyárak számára is elérhetők legyenek. Személyre szabott és, csúcsmodern konstrukciókat állít össze, amelyek segítségével akár minimális beruházással nagy hatékonyság érhető el a raktári automatizálásban. Látogasson el weboldalunkra és ismerje meg megoldásainkat, vagy forduljon hozzánk személyesen bizalommal.

Ismerje meg bővebben a SSI Schäfer-t >>>




status C is one of the most efficient IT consultancies in Germany and specialises in SAP logistics consulting and logistics software development. We improve processes, optimise interfaces and increase productivity within the logistics and automotive industries. Since 2001, our team of experts offers technical excellence, a systematic approach, and a lot of passion in finding the best solutions for our clients.

More information >>>



A CLAAS Hungária Kft. telephelyén a Jungheinrich számos egyedi megoldást alakított ki az elmúlt években a termelés hatékonyabb kiszolgálása érdekében. Számos kihívással kellett szembe nézni a különböző méretű alkatrészek raktározásánál: túlméretes alkatészektől egészen a darabárukig.

Részletes információk a Jungheinrich Hungária Kft.-ről>>>


 

Az IBCS Hungary 1992 óta meghatározó szereplője a mobil vállalati rendszereket, és megoldásokat kínáló kkv-szektornak. A sikeres hazai vállalkozás, éllovas alkalmazásintegrátor a vonalkód-kommunikáció és az egyéb innovatív termékazonosítási megoldások piacán.

Az IBCS Group magyarországi képviselőjeként a budapesti székhelyű, – de több regionális képviselettel is rendelkező – IBCS Hungary Kft. a logisztikai, a raktározási, a gyártási és feldolgozóipari, a kereskedelmi, valamint az egészségügyi szektorban tevékenykedő ügyfelei számára biztosít mobil vállalati megoldásokat. Legyen szó hangvezérelt árumozgatásról, vonalkód technológiákról, ipari WLAN hálózatépítésről, raktár menedzsment rendszerekről, valós idejű helymeghatározásról, szoftverfejlesztésről, gyors és precíz leltározásról, illetve mobil technológiai tanácsadásról, – az IBCS Hungary a leginnovatívabb eszközökkel és technológiákkal, elhivatottan támogatja partnereit.

Ismerje meg az IBCS Hungary Kft.-t >>>

 

Az L-mobile csoport digitalizációs rendszerintegrátor és szoftverfejlesztő cégként immár 20 éve támogatja mobil adatgyűjtő és megjelenítő megoldásaival az európai KKV szektor szereplőit. Több, mint 1000 sikeres projekt tapasztalatával a hátunk mögött, könnyen testre szabható, 30 különböző ERP rendszerrel integrált raktári és gyártás támogató szoftvermegoldásainkkal segítjük az ügyfeleink digitalizációs, ipar 4.0-s átalakulását.

Részletes bemutatkozás az L-mobile Hungary Kft.-től >>>

 

Jelentkezési határidő: 2021. június 8. 15:00

 

Részvételi feltételek és jelentkezés

 

 

Ha a fenti gomb nem működik, itt is lehet jelentkeznihttps://bit.ly/34kQTSc

 

Az eseményen történő részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. A ZOOM alkalmazáson keresztül maximum 100 fő jelentkezését tudjuk fogadni.
Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2021. június 8. 15:00 óráig. Az eseményt a Zoom alkalmazásban szervezzük és rendezvény előtti napon délután küldjük a belépési linket.