Lean & Green Program Workshop

A közlekedés és áruszállítás mint a szén-dioxid-kibocsátások közel egyharmadáért felelős emberi tevékenység, egyre kiemeltebb fókuszpontja a klímaváltozás elleni küzdelemnek. Ennek megfelelően az Európai Unió egyik legfontosabb célja, hogy 2050-re – 1990-hez képest –60%-ra csökkentse a közlekedésből származó szén-dioxid-kibocsátás mértékét. Az eseményen ismertetjük a Lean&Green Programot, és konkrét gyakorlati tippeket is adunk arra, hogyan csökkenthető hatékonyan egy vállalkozás logisztikai folyamatainak CO2 kibocsátása úgy, hogy mindez előnyökkel is járjon a cég számára.

A hazai Lean & Green program bevezetésén a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. a Holland Királyság Nagykövetségével és a Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társasággal (MLBKT) együttműködésben tevékenykedik.

IDŐPONT: 2021. november 25. 13:00 – 14:30

HELYSZÍN: hibrid | online (Microsoft Teams) és személyes részvétel (ÖbölHáz Rendezvényközpont – 1117, Budapest, Kopaszi-gát 2.)

Várjuk azokat a hazai és nemzetközi cégeket, szakembereket, befektetés iránt érdeklődő üzletembereket, civil és nonprofit szervezeteket, pályakezdőket és karrierváltókat, akik a zöldiparban élik a jelenüket vagy itt tervezik a jövőjüket. Ne feledje, a logisztikai területen a környezetvédelemért tett fejlesztések költségei a működési költségek csökkentésével megtérülnek és egyúttal jelentős marketing értékkel is bírnak! Használja ki a Lean&Green tagságban rejlő lehetőségeket, legyen részese a Lean&Green zártkörű Platformnak, hogy további ötletekhez juthasson vállalata fejlesztéséhez!

REGISZTÁRCIÓ & PROGRAM

A workshopon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.