Vállalatlátogatás a Master Good kisvárdai telephelyére

A következő vállalatlátogatásunk keretében büszkén mutatjuk be a Master Good és Gamma Digital legfrissebb Logisztikai Kiválóság Díjas közös projektjét élőben szeptember 27-én.

2020 és 2021 években a magyar tulajdonban lévő Master Good Kft nagyszabású beruházások eredményeként Európa egyik legjelentősebb baromfi vágó- és feldolgozó üzemét hozta létre Kisvárdán és a közeli Petneházán. A beruházások egyik legfontosabb eleme az a két, önmagában is komplex automata raktári és anyagmozgató rendszer volt, amelyeket egy szintén magyar tulajdonú vállalkozás, a Gamma Digital Kft. valósított meg.

A Kisvárdán megépült intralogisztikai rendszerek magukban foglalnak egy 32 m magas, kétfolyosós, fagyos automata magasraktárat, egy 15 m magas, háromfolyosós, hűtött automata magasraktárat, egy több mint 150 m hosszú, hajtott szállítópálya összeköttetést a fagyos csomagolóüzemmel, raklapliftekkel és híddal, valamint egy komplex szállítópálya-rendszert a raktárak előterében és a disztribúciós térben, egészen a kamionrakodó kapukig.

[divider]

 

Időpont: 2022. szeptember  27. 11:00 – 13:30

Helyszín: Kisvárda, Ipari u. 9. 4600

 

PROGRAM

11.00-11.15  Érkezés, köszöntés
11:15-11:30  A Master Good cégcsoport bemutatása
11.30-13.00 Üzemlátogatás
13.00- Állófogadás falatkákkal, kötetlen beszélgetés, lehetőség kérdések feltevésére

 

Részvételi díj:

  • MLBKT tagok részére ingyenes
  • Nem MLBKT tagok részére, akik a jelentkezéssel egyidejűleg csatlakoznak a tagsághoz, a tagsági díj befizetésével a részvétel ingyenes. Tagsági regisztráció itt >>> https://logisztika.hu/belepes/
  • Nem MLBKT tagok részére: 20.000,- Ft + ÁFA

 

Ha még nem tagunk, de szeretne részt venni Társaságunk eseményein, csatlakozzon az MLBKT tagjainak sorába még ma és a jövőben ingyenesen vagy kedvezményes áron vehet részt a programjainkon!

*A Master Good fenntartja annak jogát, hogy versenytársak részvételét elutasítsa.

 

Maximális létszám: 30 fő

 

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 26. 12:00


http://ugyfelkapu.logisztika.hu/auth/wizard?eventId=59

Helyszín: