Vállalatlátogatás a Grundfos Magyarország tatabányai telephelyére

A következő vállalatlátogatásunk keretében örömmel mutatjuk be a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. működését, melyet telephelyén Tatabányán ismerhetünk meg közelebbről.

 

Vállalat fő profilja az elektromos motor és szivattyúgyártás és minden vízzel kapcsolatos technológia, melyben élenjárók.

A Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Tatabányán alakult meg 21 évvel ezelőtt, ahol az első gyárat 2002-ben már követte is a második, majd később 2007-ben az első majd 2013-ban a második székesfehérvári gyár megnyitásával ma már 2 telephelyen, 4 gyártóegységgel rendelkezik.

Kiemelten fontos a vállalat működésében a fenntarthatóság, a jövőre való odafigyelés, ezért olyan innovatív technológiákat alkalmaznak, amivel valóban az élhető bolygót és a tiszta vizet továbbra is biztosítani tudják mindenki számára. A vállalat számára fő fókuszban van a társadalmi felelősségvállalás és emberközpontú gondolkodás.

Látogatásunk alkalmával megismerhetünk egy end-to-end supply chain szimulációt egy kiválasztott termékre. Betekintést kapunk a vállalat életébe: döntési pontok, megoldások, gyakorlatok. Megtudhatjuk, hogy a jelen ellátási lánc helyzetre milyen válaszokat talált a Grudfos, valamint kitekintést kapunk a 2023-as tervekre és kihívásokra is.

 

[divider]

 

Időpont: 2022. november  24. 9:30 – 12:30

Helyszín: H-2800 Tatabánya, Búzavirág u. 14.


PROGRAM

9:30-9:45 Érkezés, fogadó kávészünet

9:45-11:15 A Grundfos Magyarország bemutatása

11:15-12:15 Gyártúra

12:15-12:30 Kérdések/válaszok

 

Részvételi díj:

  • MLBKT tagok részére ingyenes
  • Nem MLBKT tagok részére, akik a jelentkezéssel egyidejűleg csatlakoznak a tagsághoz, a tagsági díj befizetésével a részvétel ingyenes. Tagsági regisztráció itt >>> https://logisztika.hu/belepes/
  • Nem MLBKT tagok részére: 20.000,- Ft + ÁFA

 

Ha még nem tagunk, de szeretne részt venni Társaságunk eseményein, csatlakozzon az MLBKT tagjainak sorába még ma és a jövőben ingyenesen vagy kedvezményes áron vehet részt a programjainkon!

*A Grudfos Magyarország Gyártó Kft.  fenntartja annak jogát, hogy versenytársak részvételét elutasítsa.

 

Maximális létszám: 30 fő

 

Jelentkezési határidő: 2022. november 22. 12:00

http://ugyfelkapu.logisztika.hu/auth/wizard?eventId=67

Helyszín: