Lean alapismeretek – Meghívó Lean Tagozat előadására

Lean alapismeretek – Meghívó Lean Tagozat előadására

Az MLBKT Lean Tagozata szeretettel meghívja Önt a következő előadására:


LEAN ALAPISMERETEK

A lean, mint értékteremtő gondolkodás alapjai, alapvető eszközei,
alkalmazásának lehetőségei gyártásban, szolgáltatási folyamatokban és otthoni környezetükben.

 

2023. március 7., 17.00-18.30

 


Előad
ó: Gedei Erika, az MLBKT Lean Tagozatának vezetője

Helyszín: Online, MS Teams

(A csatlakozáshoz szükséges belépő kódot az előadás napján küldjük minden jelentkezőnknek.)

 

 

Miért aktuális a téma?

 

Ki ne szeretné hatékonyabbá tenni és veszteségmentesen működtetni a folyamatait az üzleti életben, vagy akár a hétköznapi tevékenységei során?

Napjainkban egyre inkább döntő fontosságúvá válik, hogy a vállalatok az ügyféligény maximális kielégítése érdekében folyamatosan fejlesszék termékeiket, szolgáltatásaikat úgy, hogy a vevői értékteremtés a lehető legrövidebb idő alatt, legkevesebb költséggel és a legjobb minőségben valósuljon meg.

Mindezen célok megvalósításához a lean szemlélet nagymértékben hozzájárul azzal, hogy alkalmazásával az értékteremtő folyamatok veszteségmentes működését biztosítja.

A lean szemlélet, a lean módszerek és eszközök alkalmazhatóságának igénye, lehetősége és létjogosultsága nem csupán vállalati környezetben, vagy a gyártás területén, hanem a szolgáltató folyamatokban, irodai környezetben és a hétköznapi tevékenységeinkben egyaránt fellelhető.

Az előadás során a résztvevők megismerkednek a lean szemlélettel, alapvető eszközeivel és alkalmazási lehetőségeivel a gyártás, a szolgáltatás területén és a hétköznapi tevékenységeink során.

 

Kiket várunk?

 

Az előadást olyan lean iránt érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnék megismerni ezt a professzionális gondolkodásmódot, valamint néhány alapvető eszközt, amelyek felhasználásával a munkafolyamataikat vagy akár a hétköznapi tevékenységeiket veszteségminimalizáló módon tudják végezni.

Az előadáson bárki, bármely területről, előképzettség nélkül részt vehet.

 

Mit sajátíthat el?

 

A résztvevők olyan értékteremtő gondolkodásmódot ismerhetnek meg, amely segíti őket, hogy folyamataikat, tevékenységüket veszteségcsökkentő módon végezzék vállalati környezetben és a mindennapok során egyaránt.

Az előadás során a résztvevők elsajátítják a lean filozófia elméleti alapjait, megismerik a gondolkodásmódot, a hátterét, a történelmét, az utat, ami a hagyományos nagyipari termeléstől a lean kialakulásáig vezetett egészen a magyarországi elterjedéséig.

A résztvevők megismerkednek a lean alapelveivel, a lean rendszer 5 alapvető lépésével, az érték és a veszteség fogalmával, az értékteremtő, nem értékteremtő folyamatokkal, a lean veszteségszemléletével és a veszteségtípusokkal.

A résztvevők elsajátíthatják az alapvető lean eszközöket és alkalmazásuk lehetőségeit a gyártásban, szolgáltatási folyamatokban és a hétköznapi életben egyaránt.

Az esemény végén egy interaktív feladat keretében sor kerül az előadáson hallottak gyakorlati alkalmazására, valamint a lean szemlélet alkalmazásával kapcsolatos tapasztalatok megosztására.

 

Részvételi díj:

  • MLBKT tagok részére ingyenes
  • Nem MLBKT tagok részére, akik a jelentkezéssel egyidejűleg csatlakoznak a tagsághoz, a tagsági díj befizetésével a részvétel ingyenes. Tagsági regisztráció itt >>> https://logisztika.hu/belepes/
  • Nem MLBKT tagok részére: 8.000,- Ft+ÁFA

 

Ha még nem tagunk, de szeretne részt venni Társaságunk eseményein, csatlakozzon az MLBKT tagjainak sorába még ma és a jövőben ingyenesen vagy kedvezményes áron vehet részt a programjainkon!

 

Várjuk jelentkezését, találkozzunk március 7-én!

 

Jelentkezni itt is lehetséges:  >>> http://ugyfelkapu.logisztika.hu/auth/wizard?eventId=75

 

Jelentkezési határidő: 2023. március 6., 24.00 óra

Adjon visszajelzést!