CHEP raklapok a logisztikában – a jövő digitális megoldásai

CHEP raklapok a logisztikában – a jövő digitális megoldásai

Az MLBKT Ifjúsági Tagozatának következő programja:

 

 

Időpont: 2023.03.07., 16:00- 18:30

Személyesen (max.12 fő) és online (korlátlan létszám)!
 
Cím: CHEP Magyarország Kft. (1113 Budapest, Nagyszőlős u. 11-15., 4. emelet)

Online: MS Teams

Ha felsőoktatásban tanuló hallgató vagy, esetleg nemrég végeztél tanulmányaiddal, akkor feltétlenül várunk az MLBKT Ifjúsági tagozatával közösen szervezett előadásra a Chep Magyarország budapesti irodájában. Ismerd meg az egész világot behálózó Chep raklapok titkát. Találkozz egy nemzetközi csapat tagjaival, akik szívesen megosztják tapasztalataikat, elképzeléseiket, hogyan lesz digitális a raklap bérbeadási rendszer.

Persze online is meg lehet hallgatni, de akkor lemaradsz a céges tollról- füzetről. Gyere el személyesen! – Gyorsan jelentkezz, mert a CHEP irodájában max 12 főt tudunk fogadni.

 

Mire számíthatsz?

Program:

  1. A magyar ügyvezető, Barla-Szabóné Illés Nóra, bemutatja a céget röviden – bevezetés a kék raklapok világába –  Chep Blue code alkalmazás – mit tehetsz te is a fenntarthatóbb világért? (20 perc)
  2. Angolul Tim Klein (Central Eastern Europe Digital operations manager) Németországból ad egy tájékoztatót online: “Transforming Logistics: Using Track & Trace technology to reduce waste in global supply chains” (40 perc)
  3. Ema Dioszeghyova szlovák Chep graduate programos kolléga osztja meg tapasztalatait és főleg válaszol kérdéseitekre online, angolul, most épp Romániából (15 perc)
  4. Kvíz kisebb nyereményekért – helyszínen megjelent résztvevőknek 15 perc

 

Kiket várunk?

A programra elsődlegesen az MLBKT Ifjúsági Tagozatának tagjait és 28 év alatti pályakezdő tagjainkat várjuk, de minden érvényes MLBKT tag jelentkezhet.

Továbbá olyan, nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező felsőoktatási hallgatók is jelentkezhetnek, akik nem tagjai az MLBKT-nak, de a jelentkezéssel egyidejűleg csatlakoznak a társasághoz. Éves tagdíj 5000,- Ft.

A szervező fenntartja a jogot a jelentkezés lezárása után a résztvevői jogosultságok megerősítésére/visszautasítására, versenyvédelmi okok miatt!

 

Részvételi díj:

  • MLBKT tagok részére ingyenes
  • Nem MLBKT tagok részére, akik a jelentkezéssel egyidejűleg csatlakoznak a tagsághoz, a tagsági díj befizetésével a részvétel ingyenes. Tagsági regisztráció itt >>> https://logisztika.hu/belepes/

 

Ha még nem vagy tagunk, de szeretnél részt venni az Ifjúsági Tagozat programjain, csatlakozz az MLBKT tagjainak sorába még ma és a jövőben ingyenesen vagy kedvezményes áron vehetsz részt a programjainkon!

Nappali tagozatos hallgatók részére az éves tagdíj: 5000,- Ft.

Pályakezdő fiatalok részére az éves tagdíj: 7000,- Ft.

 

Várjuk jelentkezésedet, találkozzunk március 7-én!

 

Jelentkezni itt is lehetséges:  >>> https://forms.gle/bxh1mWjaLPDQ2U1D6

 

Jelentkezési határidő: 2023. március 5., 24.00 óra
Személyes részvétel: max. 12 fő

Adjon visszajelzést!