Belépés

[REMIX] [php] include(TEMPLATEPATH.”/includes/breadcrumb.php”);[/php]

[php] the_title(); [/php]

Szeretne az MLBKT elismert szakmai közösségének tagja lenni?

Élvezze a tagsággal járó szolgáltatásokat, kedvezményeket, és vegyen részt Ön is munkánkban, csatlakozzon tagozatainkhoz, klubjainkhoz!

Célunk a logisztika és a kapcsolódó szakterületek hazai fejlesztése és színvonalas szakmai közélet biztosítása a gyakorlati és elméleti szakembereknek nyújtott szolgáltatásokon keresztül.

Az MLBKT tagja lehet minden olyan magánszemély és intézmény, aki egyetért a Társaság célkitűzéseivel, elfogadja annak alapszabályát, és szabályosan kitölti a belépési nyilatkozatot.

Hogyan lehetek az MLBKT tagja?

1

Válasszon tagsági formát!

Először érdemes átgondolni, hogy intézményi tagként – munkahelyén vagy vállalkozásán keresztül – kíván-e csatlakozni a társasághoz, vagy magánszemélyként kéri egyéni tagságát.

Az egyéni tagok alacsonyabb tagdíj befizetésével csatlakozhatnak, de a Társaság által nyújtott egyes  kedvezvményekhez és szolgáltatásokhoz nem tudnak hozzájutni. Az intézményi tagok a befizetett tagdíj vagy szponzoráció arányában akár 6 fővel is képviseltethetik magukat közgyűlésünkben.

2

Töltse ki a jelentkezési lapot!

Intézményi és egyéni belépési nyilatkozataink letölthetőek az alábbi linkre kattintva.

Jelentkezését online űrlapon keresztül jelezheti a következő linkeken keresztül: egyéni, intézményi jelentkezés.

3

Tagdíj befizetése

Jelentkezési lapjának beérkezése után e-mailben tájékoztatjuk Önt arról, hogyan tudja befizetni tagdíját, illetve postai úton számlát is küldünk az Ön által megadott számlázási címre.

A befizetést követően máris élvezheti tagságunk előnyeit!

Szolgáltatásaink

A Társaság alapvető célja megvalósulása érdekében a következő főtevékenységeket végzi:

  • információkat szolgáltat ? szaklapja, a Logisztikai Híradó hasábjain keresztül, a rendszeres elektronikus hírlevelekben, a www.logisztika.hu honlapon, a havonta megjelenő Üzleti Jelentésekben;
  • képzési lehetőségeket nyújt ? az élethosszig tartó tanulás elkötelezettjeként a karrier minden szintjén (a középfokú OKJ-s logisztikai ügyintéző tanfolyamoktól a posztgraduális képzésig) kínál oktatási programokat és vállalati igényekre szabott kihelyezett tréningeket;
  • alkalmat teremt a személyes kapcsolattartásra és tapasztalatcserére ? hazai és nemzetközi konferenciák, műhelyviták, vállalatlátogatások szervezésével; a szakma csúcseseményét jelentő éves kongresszusok alkalmával, szakmacsoportok szerint kialakult Tagozatain és kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerén keresztül;
  • díjakat és elismeréseket alapít a szakmai presztízs növelésére? évente kiadja ?Az év logisztikai menedzsere? díjat, különböző kategóriákban a ?Logisztikai Kiválóság Díjat?; létrehozta a ?Tanúsított logisztikai szakértő? címet.


[/REMIX]