Tagi előnyök

[REMIX] [php] include(TEMPLATEPATH.”/includes/breadcrumb.php”);[/php]

[php] the_title(); [/php]

Tagjaink a tagdíj befizetésével az alapszabályban rögzített jogok érvényesítése mellett a következő szolgáltatások igénybevételére jogosultak:

 • Hozzáférés a tagok listájához

  Az
  egyéni tag nevének, szakterületének és email címének / intézményi tag esetén logójának és honlap címének megjelentetési lehetősége a www.logisztika.hu oldal csak tagoknak fenntartott területén, így hozzáférés ezen tagok listájához.
 • 3 különböző hazai és nemzetközi periodika ingyenesen
  Az egyéni tag, illetve az intézményi tag képviselői megkapják elektronikus hírlevelünket; havonta a Beszerzési Menedzser Indexet tartalmazó Üzleti Gyorsjelentést.
 • Szaklapunk, a Logisztikai Híradó ingyenesen
  A kéthavonta megjelenő folyóirat vállalati gyakorlatokat, aktuális kutatásokat, szakembereket mutat be, valamint rendszeresen beszámol az MLBKT rendezvényeiről.
 • Szervezett vállalatlátogatások –  benchmarking céllal

  Ingyenes részvételi lehetőség a csak MLBKT tagok körében meghirdetett programokon. A vállalatlátogatásainkról szóló híreinket elolvashatja, ha
  ide kattint.
 • Workshopok, konferenciák jelentős kedvezményekkel

  Kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk tagjainknak az MLBKT és partnerszervezeteink által szervezett rendezvényeken. (Intézményi tagok számára nagyobb kedvezményeket biztosítunk.)
 • Kedvezményes képzések – akár a szakképzési hozzájárulás terhére

  Az MLBKT akkreditált felnőttképzési intézményként az OKJ-től, a posztgraduális képzésekig, menedzsment-tréningekig minden szinten szervez oktatásokat. Tagjaink számára ezen a területen is számos, sávosan emelkedő kedvezményt biztosítunk.
 • Csatlakozás tagozatokhoz, szakmai klubokhoz
  Csatlakozási lehetőség az MLBKT jelenlegi és alakuló tagozataiba (Beszerzési Vezetők Klubja,  Benchmarking Tagozat, Lean Tagozat, Tanácsadói Tagozat, Oktatói Tagozat, International Club, Gyógyszeripari Tagozat, Műszaki Tagozat, Ifjúsági Tagozat.)
  megtekintheti itt.
 • Hirdetési felületek

  Az MLBKT honlapján, hírlevelében és szaklapjában ingyenes vagy kedvezményes hirdetési lehetőséget biztosítunk. Álláskereső hirdetését ingyen juttatjuk el a tagságunkhoz!
 • Szakmai minősítés

  Tagjaink pályázhatnak az MLBKT Logisztikai Magiszter címéúre. A minősítéssel a szakértelmet, a szakmai elkötelezettséget és a tudás megosztására és átadására tett tevékenységeket ismerjük el.
 • MLBKT mint védjegy
  Intézményi tagjaink jogosultak arra, hogy kommunikációs felületeiken használják a tagságukat jelző logót. A logó használatával tagjaink jelzik, hogy elfogadják a Társaság értékeit, etikai normáit, az Etikai Kódexben foglaltakat betartják, és partnereiktől is elvárják ugyanezt.
 • Hirdetési felületek

  Az MLBKT honlapján, hírlevelében és szaklapjában ingyenes vagy kedvezményes hirdetési lehetőséget biztosítunk. Álláskereső hirdetését ingyen juttatjuk el a tagságunkhoz!
 • Védett internetes tartalmak és kommunikációs felületek

  Az MLBKT honlapján csak tagjaink férhetnek hozzá bizonyos szakcikkekhez, előadásanyagokhoz, hazai és nemzetközi tanulmányokhoz. Tagjaink internetes fórumunkon “egymás között” vitathatják meg szakmai kérdéseiket.

Miért érdemes csatlakozni?

Kapcsolatokat építhet

Rendezvényeinken és képzéseinken személyes kapcsolatokat alakíthat ki a szakmai berkekben és az üzleti körökben.

Üzleteket köthet

Üzleti ajánlatait, hirdetéseit közzé teheti rendezvényeinken, kiadványainkban. Az MLBKT-n keresztül közvetlenül juthat el célközönségéhez.

Szakmai információkhoz juthat

Nemzetközi és hazai gazdasági, szakmai információkhoz juthat, legyen szó egyetemi kutásokról vagy a legjobb vállalati gyakorlatokról.

Továbbképezheti magát

Elismert szakemberektől tanulhat: akkreditált felnőttképző intézményünk személyre és cégekre szabott oktatási programokat kínál.

[/REMIX]