Egyéni tagoknak

Milyen szolgálatatások járnak az egyéni tagoknak?

Szakmai támogatás

Csatlakozási lehetőség a tagozatokhoz

Csatlakozási lehetőség a tagozatokhoz

Az MLBKT tagozatai alulról jövő kezdeményezések. A minimum 10 tag kérésére létrejövő csoportosulások az azonos érdeklődési pontok köré szerveződnek. Jelenleg működő tagozatok: Beszerzési Vezetők Klubja, Benchmarking Tagozat, Gyógyszeripari Tagozat, Lean Tagozat, Oktatói Tagozat, Ifjúsági Tagozat.

Zárt körben terjesztett háttéranyagok

Zárt körben terjesztett háttéranyagok

Az MLBKT honlapján a tagok számára bejelentkezés után számos előadás és háttéranyag érhető el.

Ingyenesen járó kiadványok

Logisztikai Híradó

Logisztikai Híradó

Az új Logisztikai Híradó címlapjaA kéthavonta megjelenő folyóirat vállalati gyakorlatokat, aktuális kutatásokat, szakembereket mutat be. Elektronikus és nyomtatott formátum közül is választhatnak a tagok. A diákkedvezménnyel élő egyéni tagok számára már csak digitális hozzáférést biztosítunk. A környezet iránt elkötelezett tagjaink kérhetik kizárólag elektronikus formátumban is.

MLBKT Hírlevél

MLBKT Hírlevél

Hetente megjelenő hírlevél szakmai hírekkel, állásajánlatokkal, programajánlóval. Az MLBKT tagok bővített adattartalommal férhetnek hozzá, ami azt jelenti, hogy részletesebb információhoz férhetnek hozzá, mint a honlapról feliratkozó olvasók.

Ingyenes programok

Tagozati ülések

Tagozati ülések

Tagozataink évente 20-25 ülést szerveznek, ahol aktuális szakmai témákat boncolgatnak érdeklődési körüknek megfelelően. Két tagozatunk, a Beszerzési Vezetők Klubja és a Gyógyszeripari Tagozat zártkörű ülések is tart, ahová kizárólag a tagozat tagjait várják.

Vállalatlátogatások

Vállalatlátogatások

Jó gyakorlatok megismerése, kapcsolatépítés, országjárás. Tömören erről szólnak a látogatások. Évene 10-12 helyszínre látogatunk el. Néhány emlékezetes helyszín: LEGO, Zwack Zrt., Opel, Knorr-Brehmse, Gyermelyi, Heineken, Unilever, Auchan, Decathlon, Electrolux, TVK, Hankook, COOP, Bosch, BILK, Herendi Porcelán. Olyan sok helyszín, hogy sose lenne vége a felsorolásnak.

Kapcsolatépítési lehetőségek

Zárt LinkedIn csoport

Zárt LinkedIn csoport

LinkedIn csoportunkba kizárólag az érvényes tagsággal rendelkezők csatlakozhatnak. A közösségi oldal aktivitása még nem indult be igazán, ehhez szükségünk van a tagok bátorságára. Legyen aktív ezen a felületen, és garantáltan megismerik a nevét az MLBKT tagok!

Letölthető taglista

Letölthető taglista

A taglistán kizárólag azoknak a neve és elérhetősége szerepel, akik belépéskor engedélyezték a közzétételt. Ha Ön nem szeretné közzétenni elérhetőségeit a taglistán, kérheti, hogy adatait kezeljük bizalmasan.

Ingyenes HR szolgáltatások

Álláskereső hirdetés

Álláskereső hirdetés

Ha az ellátási lánc területén keres állást, a legjobban teszi, ha értesíti erről az MLBKT-t! Egyéni tagjaink álláskereső hirdetéseit közzé teszük hírlevelünkben.

Ágazati fizetés-felmérés

Ágazati fizetés-felmérés

Több mint 500 fős mintából készítünk éves felmérést. Célunk egy olyan adatbázis létrehozása, amely megmutatja, hogy a logisztika, beszerzés, raktározás, ellátási lánc menedzsment területén dolgozók milyen bérezésre és juttatásokra számíthatnak. Tagsági kategóriák szerint különböző mélységű elemzésekhez juthatnak hozzá tagjaink.

Ingyenes megjelenési felületek

Belépéskor bemutatkozás a Logisztikai Híradóban

Belépéskor bemutatkozás a Logisztikai Híradóban

Egyéni tagjaink nevét, beosztását, szakterületét vagy érdeklődési körét közöljük az újságban (cégnevet és elérhetőségeket nem), intézményi tagjainkat részletesebben, elérhetőségekkel, logóval szerepeltetjük a lapban a csatlakozást követően.

Kedvezmények 

Kongresszusi részvételi díj kedvezmény

Kongresszusi részvételi díj kedvezmény

Résztvevőnként akár 20.000 Ft+áfa összeget is megtakaríthatnak intézményi tagjaink a részvételi díjból.

Kedvezményes programok

Kedvezményes programok

Együttműködő partnereink rendezvényein kedvezményesen vehetnek részt a tagok. 2013-ban például a Joint Venture, az Energiaklub, a ChinaCham, a Lean Enterprise Institute, a Magyar Vámügyi Szövetség, a HUNAGI, a Supply Chain Monitor és a LeanCenter egyes eseményein találkozhattunk egymással kedvezményesen.

Kedvezmények képzésekből

Kedvezmények képzésekből

Szakmai továbbképzésre van szüksége Önnek vagy kollégáinak? Az MLBKT akkreditált felnőttképzési intézményként számos képzést szervez, amelynek árából tagi kedvezményeket biztosítunk. A kihelyezett céges tréningek a specialitásunk, legyen szó beszerzésről, raktározásról vagy készletgazdálkodásról.