IBCS Hungary

IBCS Hungary

 

A cégről

Az IBCS Hungary közel 30 éve meghatározó szereplője a mobil vállalati rendszereket és automatikus adatgyűjtési megoldásokat kínáló technológiai szektornak. A sikeres hazai vállalkozás éllovas alkalmazásintegrátor a vonalkód-kommunikáció és egyéb innovatív termékazonosítási és követési megoldások piacán.

Az IBCS Group magyarországi képviselőjeként a budapesti székhelyű, – de több regionális képviselettel is rendelkező – IBCS Hungary a logisztikai, a raktározási, a gyártási és feldolgozóipari, a kereskedelmi, valamint az egészségügyi szektorban tevékenykedő ügyfelei számára biztosít mobil vállalati megoldásokat. Legyen szó hangvezérelt árumozgatásról, vonalkód technológiákról, ipari WLAN hálózatépítésről, raktár menedzsment rendszerekről, valós idejű helymeghatározásról, robotikáról, szoftverfejlesztésről, gyors és precíz leltározásról, illetve mobil technológiai tanácsadásról – az IBCS Hungary a leginnovatívabb eszközökkel és technológiákkal, elhivatottan támogatja partnereit.

Tovább az IBCS weboldalára >>>


Esettanulmány videók

Az S.E.G.A. Hungary Kft. valós idejű helymeghatározásra és hangalapú kiszedésre épülő, innovatív intralogisztikai megoldása megfelezte a termelés-kiszolgálás átfutási idejét, miközben az anyagmozgás könyvelését közel 100 százalékban pontossá tette.

Az Észak-Kelet Pro-Coop Zrt-nél raktári rendszere végigköveti az áru útját az áru átvételétől egészen a kiszállításig. A rendszer a munkafolyamatokat gyorsabbá, pontosabbá és átláthatóbbá tette.

Tovább az IBCS weboldalára >>>

Kérdése van?

 

Az IBCS Hungary szakképzett kollégái készségesen állnak rendelkezésére. Lépjen velük kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel.: +36 1 451 60 70  Cím: 1043, Budapest Aradi utca 16.
Fax: +36 1 339 97 07
Email: info@ibcs.hu

Ne maradjon le a legfrissebb hírekről se, kövesse a cég csatornáit!

Hírlevél feliratkozás | LinkedIn | Facebook | Youtube