Oktatási háttér

Társaságunk 1993-ban a Logisztikai Fejlesztési Központtal együttműködésben Magyarországon elsőként indította el logisztikai képzéseit, amit a későbbiekben a kapcsolódó szakterületekre is kiterjesztett.

Mára, mint akkreditált felnőttképzési intézmény (Lajstromszám: AL-0673) kínáljuk képzési programjainkat a szakmával még csak ismerkedő, illetve a szakmában működő, de ismereteiket bővíteni kívánó szakemberek részére.

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 01-0141-04

Az MLBKT oktatási tevékenységéhez kapcsolódóan a Felnőttképzők Szövetségének a tagja.

Mit kínálunk?

 • Elhivatottságot az élethosszig tartó tanulás és a szakmaiság jegyében
 • Húszéves képzési tapasztalatot
 • Magasan kvalifikált oktatókat és trénereket, akik komoly szakmai felkészültséggel és vállalati tapasztalattal rendelkeznek
 • Egy akkreditált képző intézményt, szigorúan vett minőségirányítási alapelvekkel
 • OKJ szerinti, posztgraduális, nyílt és kihelyezett vállalati, valamint program-akkreditált képzéseket
 • Egyedi elvárásoknak megfelelő, testre szabott szakmai programokat
 • Hosszú távú és egymásra épülő képzési programokat tudunk kínálni a logisztika és kapcsolódó területein dolgozóknak
 • Közvetlen és gyors ügyintézést, valódi személyes kapcsolatot intézményünkkel
 • Hallgatóinknak a tanulást az órákon alkalmazott esettanulmányokkal, oktatási segédanyagokkal, vállalatlátogatásokkal tesszük változatosabbá
 • Képzési tanácsadást és a képzés hasznosíthatóságának utókövetését, a résztvevők és munkáltatóik véleménynyilvánítását
 • Kedvezményeket tagjainknak

A korszerű, változatos oktatási formák és módszerek alkalmazásával, valamint a magas színvonalú szolgáltatások nyújtásával célunk, hogy olyan tudást biztosítsunk hallgatóink számára, mely elősegíti munkaerő-piaci helyzetük javítását és szervezetük versenyképességének növelését.

Bízunk benne, hogy részletes oktatási tájékoztatóink segítségére lesznek a vállalat tényleges szükségleteihez igazodó képzési program és forma kiválasztásában. Amennyiben döntésének meghozatalához további információk szükségesek, telefonon, e-mailen és személyesen is szívesen állunk rendelkezésére. Elérhetőségeinkről az azonos nevű oldalon tájékozódhat.

Ha Önnek fontos, hogy korszerű és versenyképes tudással rendelkezzen, forduljon hozzánk bizalommal, mert

A VALÓDI TUDÁS ÖNNEK ÉRTÉK!

?Az MLBKT képzéseinek egyik legnagyobb előnye az, hogy egyrészt korszerű elméleti alapokat ad, másrészt ötvözi azokat a legjobb gyakorlati megoldásokkal, amelyeket nagyszerű volt összevetni a munkahelyi tapasztalatokkal. Megtanított a globális szemléletre, amelynek révén a feladatokat mindig teljes egészében, összefüggéseiben, és lehetséges hatásaiban tekinthetem át. A harmadik, szintén nem elhanyagolható előny, azok a személyes kapcsolatok, amelyek révén egy tájékozott szakemberekből álló csapat részese lehettem.?

Borai Erika – operations menedzser, FESTO Kft.