Már eldöntötte, ki lesz idén a szíve választottja?

Már eldöntötte, ki lesz idén a szíve választottja?

Támogassa az ellátási lánc menedzsment első számú szakmai szervezetét!

 

2020-ban nagyot fordult a világ, mindannyian felvételt nyertünk az élet iskolájának mesterképzésére. A napok, a hetek és a hónapok történései mindig valami újat tartogattak. Ebben a gyorsan változó környezetben Társaságunk jól vizsgázott: új szolgáltatásokat teremtve lépett színpadra, hogy sikeres karmesterként összefogja és serkentse a kapcsolódási pontokat az ellátási lánc szakma szereplői között.

Az új helyzet jó táptalajt biztosított a fejlődéshez. Küldetésünket szem előtt tartva szakmai támogatást és fórumot nyújtottunk a logisztikai szakmának krízis oldalunkon és azonnali tájékoztatást biztosítottunk hírleveleinken keresztül. Szolgáltatási portfóliónk bővítésével, a LOGITALK sorozat elindításával a kapcsolatépítést és a tapasztalatcserét segítettük elő az online lehetőségeket kiaknázva. Képzéseink átdolgozásával, az online követelményeknek való megfeleltetésével, szintén a szakmai ismeretek átadása valósult meg .

Számszerűsítve 2020-ban 36 izgalmas programot sikerült megvalósítanunk: 8 db LOGITALK-ot és 6 db egyéb rendezvényt, valamint 20 db tagozati eseményt. A szakma nagyra értékelte a magas színvonalú rendezéseket. A különös helyzetben elmaradhatatlan tavaszi Beszerzési Konferenciánkat és őszi Kongresszusunkat is át kellett helyezzük az online térbe, melyet az ellátási lánc szakemberek rajongással fogadtak.

A 2021-es évre is elkötelezettek vagyunk – immáron 30 éve – az ellátási lánc mentén dolgozó szakemberek szakmai fejlesztése, informálása, közösségi kapcsolatok elősegítése és széleskörű támogatása iránt.

Nagy erőbedobással tevékenykedünk új programok és szolgáltatások kialakításán, miközben az év főbb eseményeit, az áprilisi Logisztika Napját, a májusi Beszerzési Konferenciát és az ősz nagy eseményét, az MLBKT novemberi kongresszusát készítjük elő. Már körvonalazódnak az idei év LOGITALK sorozat témakörei, a kulisszák mögé betekintést nyújtó vállalatlátogatások.

A tavasszal bemutatandó új tagi felülettel szeretnénk segíteni tagjainkat a kapcsolatépítésben, a tájékozódásban.

Emellett erre az évre is megannyi színes és izgalmas programot terveznek tagozataink a következő témákban: SAP ismeretek, vakcina logisztika, változáskezelés távmunkában, sikeres beszerzési és logisztikai projektek alapja és gyakorlata, előrejelzés pandémia idején, válságmenedzsment, stb.

Az eseménynaptárunk tehát most is sokszínűnek ígérkezik: 2021-re közel 40 érdekes és aktuális témával készülünk.

A kapcsolatok ápolásán túl a szakmai ismeretek bővítését szem előtt tartva állítjuk össze hírleveleinket és a Logisztikai Híradó számait, melyből a logisztikai világ változásairól, a trendek alakulásáról és felmérésekről informálódhat.

Külön hangsúlyt helyezünk arra, hogy a még hallgatói státuszban vagy pályakezdőként a logisztika és beszerzés iránt érdeklődő fiatalokat megismertessük a szakma szépségeivel, kihívásaival és segítsük őket, hogy egymásra találjanak a munkatársat kereső vállalatokkal.

 

 

Már eldöntötte, ki lesz idén a szíve választottja? Kinek ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át?

2021-ben is Önökért dolgozunk és azt tartjuk szem előtt, hogy miként szolgáltathatunk többet, hasznosabbat tagjainknak és a szélesebb közönségnek.

Kérjük, támogassa tevékenységünket személyi jövedelemadója egy százalékával!

Adószámunk: 18009413-2-42