Pályázatok

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság, mint a logisztikai szakterület egyik meghatározó szervezete, a komplex logisztikai szemlélet további erősítése, a logisztikával kapcsolatos tudásvagyon növelése és elterjesztése, a legjobb vállalati gyakorlatok és szakemberek hazai és nemzetközi szintű ismertté tétele, összességében a vállalatok és ezen keresztül a gazdaság fejlődése érdekében évről évre meghirdeti pályázatait.

Diplomamunka pályázat

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2014-ben 15. alkalommal hirdeti meg diplomamunka pályázatát. Azok a nappali tagozatos, végzős hallgatók pályázhatnak, akik a logisztikai, illetve az ehhez szorosan kapcsolódó szakmai területről (ellátás, beszerzés, termelés, elosztás, újrahasznosítás, informatika, kontrolling, minőségbiztosítás stb.) készítették diplomamunkájukat a 2013/2014-es tanévben.

A 2014-es pályázati felhívás


Logisztikai Kiválóság Díj

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság, mint a logisztikai szakterület egyik meghatározó szervezete, a komplex logisztikai szemlélet további erősítése, a logisztikával kapcsolatos tudásvagyon növelése és elterjesztése, a legjobb vállalati gyakorlatok hazai és nemzetközi szintű ismertté tétele, összességében a vállalatok és ezen keresztül a gazdaság fejlődése érdekében 2013-ban ismét meghirdeti a Logisztikai Kiválóság Díj pályázatot.

A 2013-as pályázati felhívás


Az Év Beszerzési Menedzsere

Az MLBKT, a Beszerzési Vezetők Klubja kezdeményezésére, az alapelveiben rögzített törekvésektől indíttatva, 2013-ban hatodik alkalommal hirdeti meg “Az Év Beszerzési Menedzsere” díjat. A díjat az a beszerzési területen vezető munkakörben dolgozó szakember nyerheti el, akinek az elmúlt időszakban jelentős szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat, illetve eredményesen működő beszerzési szervezet létrehozásában, melynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság és versenyképesség javulást eredményezett.

A 2013-as pályázati felhívás


Az Év Logisztikai Menedzsere

Az MLBKT az alapszabályában rögzített törekvésektől indíttatva 1994-ben hirdette meg és azóta évente adományozza “Az év logisztikai menedzsere” címet. A díjat elnyerheti az a logisztikai területen vezető, aki gyakorlati munkakörben dolgozó szakember, akinek az elmúlt évben jelentős szerepe volt egy eredményesen működő logisztikai rendszer létrehozásában, bevezetésében, amelynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság és versenyképesség javulást eredményezett és így megfelel a fenti célkitűzéseknek.

A 2013-as pályázati felhívás