Pályázatok

Pályázatok

A kiváló teljesítményeket el kell ismerni. Az MLBKT pályázataival a lehető legnagyobb nyilvánosságot igyekszik biztosítani azoknak a személyeknek, projekteknek és cégeknek, akik példaképül szolgálhatnak az ellátási lánc menedzsment szakma számára. Ők azok, akik előre viszik a vállalatokat és ezen keresztül a magyar gazdaságot.

Tekintse meg az idei év díjazottjait >>

Hisszük, hogy a karrierpálya bármely szakaszában születhetnek jelentős teljesítmények.

 

Szeretnék ajánlani!

Lőrincz Péter Diplomamunka Pályázat

1999 óta minden évben meghirdetjük az ellátási lánchoz kapcsolódó szakdolgozatok versenyét. A logisztika, ellátás, beszerzés, termelés, elosztás, újrahasznosítás, informatika, kontrolling, minőségbiztosítás témában készült diplomamunkákat két kategóriában díjazzuk.

Nevezni az aktuális tanévben megvédett dolgozatokkal lehet. A korábbi nyertesek közül ma már sokan magas pozíciókat töltenek be, az MLBKT büszke arra, hogy az elismeréssel segítheti a fiatal szakemberek pályakezdését.

Pályázati felhívás »

Logisztikai Kiválóság Díj

Célunk – a díj 2005-ös alapítása óta – az innovatív, egyedi, előremutató logisztikai ötletek, megoldások, koncepciók díjazása, kiemelt hangsúlyt helyezve a fenntarthatósági szempontok érvényesítésére. A lényeg, hogy a pályázatból egyértelműen kiderüljön: a vállalat elsődleges céljainak megvalósításához milyen mértékben járult hozzá a logisztika. Nagyvállalatok jelentkezése mellett kifejezetten várjuk a kis-és középvállalatok, vagy akár csoportok, szervezeti egységek jelentkezését is.

Pályázati felhívás »

Az Év Fiatal SCM Tehetsége

“Az Év Fiatal SCM Tehetsége” díjat ígéretes, szakmai karrierjük elején álló fiatal szakembereknek adományozza az MLBKT, akik munkájukban már elértek szakmai sikereket, lelkesek és elkötelezettek az ellátási láncok fenntartható és hatékony működtetése iránt, és bizonyították rátermettségüket akár vezetői pozícióra is. A széles szakmai közösség előtti elismerés lehetőségével szeretnénk segíteni a vállalati beszerzési, logisztikai, ellátási lánc vezetőket, hogy tehetséges és reményteli fiatal kollégáikat megbecsülésük jeleként előterjeszthessék a díjra.

Pályázati felhívás »

Az Év Logisztikai Menedzsere

1994 óta pályázható a díj, amit olyan, logisztikai területen dolgozó vezető nyerhet el, akinek az elmúlt évben jelentős szerepe volt egy eredményesen működő logisztikai rendszer létrehozásában, bevezetésében, amely az érintett vállalatnál és annak környezetében jelentős hatékonysági és

versenyképességi javulást eredményezett.

Pályázati felhívás »

Az Év Beszerzési Csapata

Az MLBKT, a Beszerzési Vezetők Klubja kezdeményezésére, alapelveiben rögzített törekvésektől indíttatva, 2018-ban első alkalommal hirdette meg Az Év Beszerzési Csapata díjat. A beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért csapatok, szervezeti egységek pályázhatnak erre az elismerésre. Olyanok jelentkezését várjuk, akiknek munkáját érdemes példaként a beszerzési szakmai közösség elé tárni.

Pályázati felhívás »

Az Év Beszerzési Menedzsere

Az MLBKT a Beszerzési Vezetők Klubja kezdeményezésére 2008-ban alapította a díjat, amelyet olyan, a beszerzési területen vezető munkakörben dolgozó szakember nyerhet el, akinek az elmúlt időszakban jelentős szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat, illetve egy eredményesen működő beszerzési szervezet létrehozásában, és ez az érintett vállalatnál és annak  környezetében jelentős hatékonyság és versenyképesség javulást eredményezett.

Pályázati felhívás »

Logisztikai Magiszter

magiszter-300x200A Logisztikai Magiszter rendszer célja olyan szakértői gárda kialakítása, amely szakértelménél, a szakma iránti elkötelezettségénél és kiemelkedő szaktudásánál fogva, szakmai tevékenységük és munkájuk során a legmagasabb színvonalú teljesítményt nyújtják, és elkötelezettek szakmai tudásuk megosztására és átadására.
A fenti alapelveknek megfelelően a cím megszerzése nem jelent végleges elismerést. A címet az első odaítélést követően 5 év elteltével ismételt pályázat benyújtásával és annak pozitív elbírálásával kell megújítani.

Pályázati felhívás »

Szeretnék ajánlani! Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés