A Jövő Vezetője Díj

A Jövő Vezetője Díj

“A Jövő Vezetője” díjat ígéretes, szakmai karrierjük elején álló fiatal szakembereknek adományozza az MLBKT, akik munkájukban már elértek szakmai sikereket, lelkesek és elkötelezettek az ellátási láncok fenntartható és hatékony működtetése iránt, és bizonyították rátermettségüket a vezetői pozícióra.

A széles szakmai közösség előtti elismerés lehetőségével szeretnénk segíteni a vállalati beszerzési, logisztikai, ellátási lánc vezetőket, hogy tehetséges és reményteli fiatal kollégáikat megbecsülésük jeleként előterjeszthessék a díjra.

A jelölőlapot innen töltheti le.

Kit lehet jelölni?

A jelölt 35 év alatti szakember lehet. Jelölését cége vagy főnöke adhatja be egy egyszerű, online jelölési folyamatban.

 

A Jövő Vezetője Díj tartalma

 • Ingyenes részvétel és bemutatkozás az MLBKT éves kongresszusán.
 • Meghívás az MLBKT koratavaszi, díjátadó ünnepi eseményre.
 • Kiemelt interjú és bemutatkozás a Logisztikai Híradó egy következő számában.
 • Sajtóközlemény, elektronikus hírlevél, közösségi média és honlap (www.logisztika.hu) megjelenések, amellyel több, mint 6000 szakembert érünk el.
 • Egy éves ingyenes egyéni MLBKT tagság.
 • Részvételi lehetőség a féléves szakmai mentoring programban.

A jelölés menete

A jelölő maximum 2000 szavas (kb. 3 A4-es oldal) leírásban mutatja be a jelölt szakmai tevékenységét és eredményeit, csapatban való tevékenységének fontos jellemzőit egyéb, személyes jegyeit, kompetenciáit. (A szöveges bemutatás kombinálható videóval vagy prezentációval is.)

A pályázatot írásban kell eljuttatni az MLBKT Titkárságára e-mailben az edit.horvath@logisztika.hu címre.

A pályázatokat 3 tagú bírálóbizottság tekinti át, akik az esélyes jelölteket és munkásságukat személyes találkozó útján is megismerik. A végső döntést a bizottság véleménye és javaslata alapján az MLBKT elnöksége hozza meg.

Az MLBKT egy évben maximum 3 tehetséget díjaz.

 

A jelölések benyújtásának határideje: 2022. január 15.

 

Értékelési szempontok

 • a személy hozzájárulásának, képességeinek elismertsége a cége és főnöke részéről (olyan tevékenység végzése, ami hozzájárult pl. a vállalati folyamatok fejlesztéséhez, szállítói/vevői együttműködések kialakításához és menedzseléséhez, munkatársi és vevői elégedettség növeléséhez, stb.);
 • a személy képessége, személyisége és értékrendje alapján alkalmas arra, hogy követendő mintaként állítsák a pályakezdő vagy pályán lévő ellátási szakemberek elé;
 • kreatív, innovatív, együttműködő, közösség érdekeit szem előtt tartó, proaktív, komfort zónán átnyúló gondolkodás- és szemléletmód;
 • kiemelkedő tevékenység munkatársainak motiválásában, bevonásában, mentorálásában;
 • hozzájárulás az ellátásilánc-menedzsment szakma fejlődéséhez.

További részletek

A részletes pályázati felhívás ide kattintva tölthető le, az MLBKT titkárságán Horváth Edit áll rendelkezésre további információkkal az edit.horvath@logisztika.hu címen vagy a +36 1 267 8740-es telefonszámon.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés