Rólunk

[REMIX]

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság a nevében szereplő szakmai területeken érdekelt hazai vállalatok, intézmények és magánszemélyek szakmai szervezete.

Az MLBKT az évek során olyan elismert információs központtá fejlődött, amely átfogó képet nyújt az ellátási lánc menedzsmentjével kapcsolatos teendőkről és közvetíti a logisztika integrált szemléletmódját.

Csatlakozzon Ön is!

Bemutatkozunk

Az 1991-ben alakult társaság alapvető célja a logisztika és a kapcsolódó szakterületek hazai fejlesztése és színvonalas szakmai közélet biztosítása a gyakorlati és elméleti szakembereknek nyújtott szolgáltatásokon keresztül. E célok elérése érdekében a Társaság információkat szolgáltat, önképzési lehetőségeket nyújt, valamint alkalmat teremt a személyes kapcsolattartásra és a nemzetközi tapasztalatcserére.

Tevékenysége során a termékforgalmazás, beszerzés, anyaggazdálkodás, készletezés, raktározás, anyagmozgatás, termeléstervezés és termelésirányítás, valamint az értékesítés, áruelosztás és szállítás gazdálkodási, vezetési, szervezési és módszertani kérdéseivel foglalkozik.

Elnökség >>

Szervezeti felépítés >>

Nemzetközi kapcsolatok >>

Tagozatok >>

Rólunk mondták

[php] include (TEMPLATEPATH . “/includes/testimonials.php”); [/php]

[/REMIX]