Küldetés

Küldetés

Az MLBKT azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. Feladatunk, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a globális és helyi ellátási láncok ne sodorják veszélybe bolygónk és a következő nemzedékek jövőjét.

Döntő fontosságúnak tartjuk, hogy elősegítsük a tagjaink és a partnereink közötti párbeszédet, interakciót. Vállalatlátogatásokkal, beszélgetésekkel, műhelyekkel segítjük a tapasztalatok megosztását. Az MLBKT nem ismeri az egyetlen üdvözítő módszert, amivel létrehozható a tökéletesen hatékony, etikus és minden tekintetben fenntartható ellátás. De mélyen hiszünk benne, hogy a tagjainkban óriási potenciál van – ha összekapcsolódnak, megosztják egymással a jó gyakorlataikat vagy a kudarcaikat, kooperálni kezdenek, akkor megsokszorozzák képességeiket, amivel hatékonyabb vállalati működést tudnak elérni.

Hiszünk abban is, hogy a jó példa olyan, mint a vírus, gyorsan terjed. Az a szándékunk, hogy jó gyakorlatokkal fertőzzük meg az ellátási lánc menedzserek agyát.

A tudásért és a networkért érdemes csatlakozni tagjaink közé.

Tag szeretnék lenni!