DHL – A világ vezető logisztikai szolgáltatója elérhető raktári kapacitást kínál biatorbágyi telephelyén

  • A szabad kapacitás révén a DHL szerződéses logisztikai szakértelme elérhetővé válik bármely iparágban tevékenykedő cég számára.
  • 32 000 négyzetméter alapterületű logisztikai központ rugalmas megoldást kínál különböző méretű tárolási igények kiszolgálására.

Az ellátási láncban tapasztalható zavarok enyhítésére, az esetlegesen megnövekedett készletek tárolására, a dinamikusan változó piaci igények gyors és hatékony kiszolgálásra kínál megoldást biatorbágyi telephelyén a DHL Supply Chain.

A kínált szolgáltatás, tárolási igény nagyságtól függetlenül, bármely szegmensben tevékenykedő vállalat számára elérhető, gyors implementálási idővel, rövid vagy hosszú távra.

Az év bármely szakában, az extra tárolási kapacitás, a rugalmasság kulcs fontosságú a piaci versenyben. Ennek az igénynek a kiszolgálásban szeretne partnerei számára segítséget nyújtani a DHL Supply Chain.

A különböző szegmensben piacvezető ügyfelek igényeit, jelenleg is magas szinten kielégítő, költséghatékony, flexibilis szolgáltatás, megoldás lehet azok számára, akik szeretnének profitálni a kiszervezésből származó előnyökből, valamint a DHL szakértelmét kihasználva partnereik számára egyedülálló ügyfélélményt szeretnének nyújtani.

A Budapest közelében, az M0-M1 találkozásánál található logisztikai központ, ideális megoldás lehet a hagyományos logisztikai szolgáltatás után érdeklődő cégek számára. A csarnokokban egyaránt lehetőség van, tömbös valamint állvány rendszerben történő tárolásra.

A raktárban 2.000 négyzetméter ESD padlóval ellátott terület, elektronikai összeszerelésre alkalmas, igény esetén tapasztalt mérnök csapat is rendelkezésre áll.

Felmerülő kérdésével, ajánlatkérésével vagy esetleges raktárlátogatási igényével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére.

 

Kócza Zsuzsanna

zsuzsanna.kocza@dhl.com

+36 30 229 0302