BESZÁLLÍTÓI TÁRGYALÁS FELSŐFOKON TRÉNING

Egy jól sikerült tárgyalás komoly mérföldkő egy cég életében: stratégiai együttműködések jöhetnek létre, régóta fennálló ellentétek oldódhatnak fel, költséget csökkenthetünk/tartalékot képezhetünk, stb. Egy hiányos vagy gyenge felkészülés azonban beláthatatlan következményekkel járhat.

Gyakorlatorientált tárgyalási tréningünkkel abban segítünk partnereinknek, hogy a tárgyalások kimenetele mindkét fél számára a lehető legjobb megoldást jelentse rövid- és hosszú távon egyaránt.

IDŐPONT:
2024. május 9-10.

Kinek ajánljuk a tréninget?

Gyakorlott beszerzőknek, akik stratégiai (ár)tárgyalásokat folytatnak külső és belső beszállítókkal. Stratégiai beszerzést végző, vagy e folyamatban belső partnerként résztvevő kollégáknak (termelési, mérnöki, karbantartási, ill. további szakterületek képviselői), akik erősíteni szeretnék a tárgyalástechnikai képességüket.

Eredmények a résztvevők számára

Stratégiai tárgyalások lefolytatásához szükséges teljes folyamatot végig kísérjük a felkészüléstől a lezárásig, utókövetésig. A képzés eszközöket, módszereket ad a résztvevők számára, hogy magabiztosan tárgyalva mindkét fél számára elfogadható megoldás szülessen. A tréning gyakorlatorientált, a részvevők mindennapjaihoz igazodik.

Részvételi díjak

MLBKT intézményi tag

226.000 Ft + áfa
 • A részvételi díj tartalmazza a szakmai anyagokot és az étkezéseket.

MLBKT egyéni tag

236.000 Ft + áfa
 • A részvételi díj tartalmazza a szakmai anyagokot és az étkezéseket.

Nem MLBKT tag

246.000 Ft + áfa
 • A részvételi díj tartalmazza a szakmai anyagokot és az étkezéseket.

Időtartam: 2 nap (9.00-16.00) 

Helyszín: online

 

Jelentkezési határidő: 2024. április 26.

 

Csoportos kedvezményről érdeklődjön munkatársunktól.

 

A képzést vállalati, kihelyezett formában is megtartjuk, a tematika testreszabásával.

Érdeklődjön munkatársunktól.

A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

A kedvezményt költségviselő után tudjuk megadni! (Amennyiben az egyéni tagdíjat a résztvevő munkáltatója fizeti, az egyéni tagi kedvezményt a vállalat részére is biztosítjuk.)

Előzetesen elvárt ismeretek:

 • Középfokú végzettség.

 

A tréninget sikeresen teljesítő résztvevők igazolásként az MLBKT Tréning Központ “A beszerzés szakmai alapjai” tanúsítványát kapják.

 

Tematika

 • Tárgyalási előkészületek (stratégia kialakítása, célok meghatározása)
 • Beszállítói tárgyalások (személyes, telefon, video, mail) – gyakorlat
 • Áremelés elkerülése, mérséklése – gyakorlat
 • Költségcsökkentési lehetőségek rövid – és hosszútávon
 • Teljes költségbontás, target costing, open book és más gyakorlatok a beszállítói kapcsolatokban
 • Kulturális sajátosságok a tárgyalásoknál
 • Tárgyalás kimenetelének nyomonkövetése
 • Nehéz tárgyalási helyzetek kezelése

Trénereinkről

Többéves, országokon átívelő tudásfelhalmozás: Trénereink nagy nemzetközi tapasztalattal és mély szakmai tudással rendelkeznek a beszerzés és ellátási lánc területén, amelyet multinacionális vállalatoknál szereztek meg. A legújabb trendeket és legjobb gyakorlatokat ismerik, és ezt a tudást osztják meg a résztvevőkkel. Hazai és külföldi projektekben dolgoznak.


Mély szakmai tudás: Trénereink hosszú évek óta dolgoznak a beszerzés területén (gyakorló vezetőként és tanácsadóként), és számos projektet vezettek már sikerre. Az eredményeik és az elégedett ügyfeleik száma tanúskodik szakértelmükről.


Átfogó megközelítés: Trénereink számára a beszerzés és ellátási lánc nem csupán egy terület, hanem szerves része a vállalati sikernek. Széleskörű szakmai múltjuknak köszönhetően rálátásuk van a kapcsolódó területekre is. Átfogóan és integráltan tudják kezelni az olyan témákat, mint például a kockázatelemzés, benchmarking, gazdasági ismeretek.

Kapcsolat és bővebb felvilágosítás