Közel 600 fő érdeklődött a Trans-Sped Logisztika Napjai előadás-sorozata iránt!

A Logisztika Napja alkalmából rendezett előadásokon a Trans-Sped szakértői a legaktuálisabb logisztikai témákkal várták az érdeklődőket 2022. április 21-22-én. A tengeri és légi szállítmányozás jelenlegi helyzetén túl bemutatták legújabb hozzáadott csomagolástól mentes szállítási, vagyis a ZERO nevű szolgáltatásukat, az érdeklődők betekintést kaptak a 2022-es e-kereskedelmi trendekbe és HR osztályuk munkatársai hasznos tanácsokkal látták el a munkavállalás előtt álló fiatalokat.

A Trans-Sped évek óta kiemelt hangsúlyt fektet a tudásmegosztásra, a fiatalok képzésére és a szakmai utánpótlás biztosítására, ezért idén már hetedik alkalommal rendezték meg eseményüket a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság koordinálásában megvalósult Logisztika Napja alkalmából. Az elmúlt két évhez hasonlóan ismét online keretek között tartották meg előadássorozatukat, így lehetőséget adva a résztvevőknek, hogy ne csak a régióból, hanem az ország különböző pontjairól is csatlakozni tudjanak az előadásainkhoz.

A programok nemcsak a logisztika szakos diákok számára voltak érdekesek, ugyanis olyan naprakész témák lettek feldolgozva, melyek a logisztika területén dolgozóknak és oktatóknak is egyaránt hasznosak voltak. Ez látszott az érdeklődők számán is, hisz míg a regisztráltak 60%-át középiskolások és egyetemisták alkották, addig 40%-uk oktatók és szakmabeliek voltak.

Összesen 5 szakértő 4 előadását hallgathatták meg a regisztráltak 2 napon keresztül.

Elolvasom a teljes beszámolót. 

Az előadások a Trans-Sped weboldalán visszanézhetőek.