Rólunk

“MLBKT? Az meg micsoda?”

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság profi módon működő nonprofit szakmai szervezet. Hat főállású munkatársunk van, közhasznú szervezetként gazdálkodásunk nyilvános. 1991 óta dolgozunk közösen a tagsággal.

“De miért érdemes csatlakozni?”

Mert logisztikai és beszerzési szakemberként néha egyedül érezzünk magunkat problémáinkkal a munkahelyünkön. Mert a felsővezetés nem mindig érti a szempontjainkat. Mert folyamatosan új és új elvárásoknak kell megfelelnünk. Így mindig jól jön, hogy létezik egy szakmai közösség, amely segít nekünk.

Ezért a nagyszerű csapatért érdemes csatlakozni!

best-of-1024x1024

“Hogyan tud nekem segíteni az MLBKT?”

Számos módot biztosítunk a tapasztalatcserére és a fejlődésre: szakmai anyagokkal, találkozási lehetőségekkel, fórumokkal, képzésekkel, vállalatlátogatásokkal állunk a tagság rendelkezésére.

 

10 fontos tény az MLBKT-ról

Mi az az MLBKT?

  1. Felelős. Hatékony, etikus és fenntartható ellátási láncokért dolgozunk.
  2. Átlátható. Az MLBKT közhasznú, nonprofit szakmai szervezet, pénzügyi beszámolóink nyilvánosak.
  3. Népszerű. Több mint 500 fős tagsággal rendelkezünk. Kapcsolatrendszerünk ennél is szélesebb, kb. 5 000 főt érünk el a szakmából.
  4. Színes. Ellátási láncban gondolkodunk, tagjaink között számos gyártó, termelő vállalat logisztikai és beszerzési szakértője is megtalálható.
  5. Történelmi. 1991. április 10-én alakult meg az egyesület.
  6. Beágyazott. A Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködve szervezünk szakmai képzéseket akár egyedi igények szerint is.
  7. Nyitott. Figyelünk a fiatal tehetségekre és az új trendekre.
  8. Elkötelezett. Nagyon érdekel minket a benchmarking, a lean menedzsment, a beszerzési szakma és a gyógyszeripari logisztika.
  9. Aktív. Változunk, alakulunk, fejlődünk, hogy megfeleljünk a tagságunk igényeinek.
  10. Interaktív. Számos találkozási és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítunk a tagjainknak.
Kérjük, csatlakozzon Ön is az MLBKT tagjai közé!

 

Mentés

Mentés