Nyomonkövetési alapismeretek, adatkezelés, szektoriális megoldások – Meghívó ingyenes oktatói képzésre

MLBKT Oktatói képzés
2022. június 16., 9:00-15:40

 

Az MLBKT által szervezett 2020-as és 2021-es képzések folytatásaként, ismét megrendezésre kerül a GS1-el közös online szakmai nap, melynek fókuszában idén a NYOMON KÖVETÉS és az ADATKEZELÉS áll. A nyomon követéshez köthető általános ismeretek mellett számos új esetpélda, szektoriális újdonság, valamint egyetemi képzésekben alkalmazható gyakorlat és elérhető képzési tartalom kerül bemutatásra. Emellett teljes átfogó képet adunk az üzleti kommunikáció és az automatikus azonosítási rendszerek szabványos megoldásairól azok számára is, akik először vesznek részt az eseményen.

 

Az egyre összetettebb ellátási láncokban, soha nem szűnő kihívás a folyamatok hatékonyságának fenntartása, illetve növelése. Ennek kulcsa többek közt, az üzleti kommunikációban alkalmazott szabványos megoldások, melyek alkalmazásba vételével épülnek ki az automatikus azonosító-, illetve integrált nyomon követési rendszerek.

 

A GS1-nek, mint nemzetközi non profit szabványosító szervezetnek, elsődleges feladata olyan szabványos megoldások fejlesztése, melyek alkalmazásba vételével partnerink számára biztosított lehet az ellátási lánc folyamataiban keletkező adatok zökkenőmentes áramlása.

 

Azonosítási-, Adatgyűjtési- és Adatmegosztási szabványainkat napjainkban több mint kétmillió vállalat alkalmazza, közel húsz különböző szektorban, többek közt az FMCG, a logisztika és szállítmányozás, az egészségügy, illetve az autóipar és az e-kereskedelem területein. Gondolhatunk itt a vonalkód, illetve RFID alapú azonosítástól kezdve, EDI alapú automatikus adatkommunikáció megteremtésén át, blockchain alapú nyomon követési rendszerek kifejlesztéséig, számos megoldásra.

 

A GS1 Magyarország, mint szervezetünk egyetlen hazai jogi képviselője, 2018-ban indította felsőoktatási programját, melynek keretében igyekszünk segítséget nyújtani a magyar egyetemi és felnőttképzésben dolgozó kollégák szakmai ismereteink fejlesztésében, illetve egyetemi együttműködéseink révén, aktív résztvevőként támogatjuk a felsőfokú képzéseket, illetve azok fejlesztését.

 

Időpont: 2022. június 16., 9.00-15.40

Helyszín: Microsoft TEAMS online felület

A csatlakozáshoz szükséges kódot az esemény előtti napon küldjük meg a regisztrált jelentkezőinknek.

 

A részletes program:

 

Részvételi díj:

  • Felsőoktatásban, ill. felnőttképzésben dolgozó oktató kollégák részére a képzés térítésmentes
    (Technikai okok miatt a jelentkezéskor az ingyenes részvétel esetén is ki kell tölteni a számlázási adatokat. Természetesen ingyenes részvétel esetén nem küldünk számlát!)
  • Piaci szereplő képviseletében érkező partnerek számára a részvételi díj 28.000 Ft + ÁFA

 

Kérdéseikkel, észrevételeikkel várja megkeresésüket:

Magyar Róbert
felsőoktatási kapcsolatok referens

GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.
—————————————————-

+36.30.660.2761
E  mrobert@gs1hu.org
W http://www.gs1hu.org

 

 

Jelentkezési határidő: 2022. június 14. 12.00 óra

Amennyiben a gomb nem működik, itt is lehet jelentkezni:
https://forms.gle/FcEdtvJxEYjtdDQS9

 

 

Az esemény létrejöttét támogatta