Workshop – Finomhangolások az ESG törvényben, tisztul a kép

2024. június 12.
16.00-17.30

Helyszín: IFUA Horváth & Partners Kft., Budapest

A témáról

Fenntarthatósági Tagozatunk 2024. június 12-én workshopot szervez, mely során a résztvevők pontosabb képet kaphatnak a kialakuló ESG rendszer felépítéséről és a jelentési folyamatokról. 

 

A téma összetett és számos olyan elemet tartalmaz, amiről nem lehet eleget beszélni, hiszen a kötelező ESG feladatok tartalmát illetően az értelmezés, a folyamatok és az ellenőrzések mikéntje sok kérdést szül, ezért szakértőink összefoglalják az elmúlt pár hónap jogszabályi változásait és a vállalati tapasztalatait. 

 

Szó lesz a folyamatban lévő és a várható kötelezettségekről, a vállalati méretekkel összhangban. Mit is jelent ez? Vannak olyan vállalatok, akik ma még csak „kérdőív kitöltő” szerepben vannak, mivel a vevőik megkövetelik tőlük, de vannak olyan vállalatok is, akiknek 2025 elején már szükséges lesz ESG jelentést közzétenni a magyar „ESG törvény”  alapján.

 

A fentieken túl a résztvevők bevonásával arról is beszélgetnek szakértőink, hogy a vállalatok hogyan kezelik ezt a kérdéskört, kijelölnek -e saját ESG/Fenntarthatósági felelőst, megosztják -e a szervezeti egységek között a szakmaspecifikus feladatokat és vesznek-e igénybe külső segítséget, továbbá a felkészülés, tanúsítás, auditálás kérdéseit is megvitatják.

Előadónk

Werle Zoltán 300
Werle Zoltán

Principális, IFUA Horváth & Partners Kft.

Király Gábor 300
Király Gábor

Dealer Account manager, Környezetirányítási szakértő, Brother

Időpont

2024. június 12., 16.00 – 17.30 óra

Helyszín

IFUA Horváth & Partners Kft. (1117 Budapest, Buda-Part tér 2.)

Jelentkezési határidő

2024. június 10.

Részvételi díj

MLBKT tag vagyok

Ingyenes
  •  

Nem vagyok MLBKT tag

8000,- Ft + áfa
  •  

Várjuk jelentkezésed, találkozzunk június 12-én!

Jelentkezési határidő: 2024. június 10.

Amennyiben a regisztráció során bármilyen nehézségbe ütközik, jelentkezési szándékát jelezze az agnes.margitai@logisztika.hu e-mail címen.