Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Vállalatlátogatás az Oriflame üllői regionális disztribúciós központjába, korszerű beruházások a fenntarthatóság megvalósítására

2023.09.27. @ 09:15 12:00

Az Oriflame 30 éve van jelen Magyarországon és 2011 óta működik Üllőn az Oriflame GDC (Global Distribution Center), azaz globális disztribúciós központja. A magyar piac mellett 12 Közép-Európai és balkán térségi ország, valamint Görögország és Bulgária piacait is innen szolgálják ki.

Impozáns méretben 16 000 m2 területen működik a logisztikai operáció. 14 000 EUR raklap kapacitású hagyományos magasraktár, mellett a kiszedőterületen félautomata szállítópályán végzik a rendelések összekészítését. A magasraktár működtetését kiszervezett formában a Seacontinental Kft. végzi. A kiszállítások maximum 24 órán belül történnek meg az adott napi rendelésekből, de jelentős a volatilitás, 13 ország eltérő igényeit szolgálják ki, napi átlagos 10- 11 ezer rendelés teljesítésével.

A bejárás alkalmával az Oriflame által működtetett operáció lesz a fókuszban, amely a pick and pack, tehát a félautomata kiszedő sorral működő csomagolási terület. A magasraktár, ahol hagyományos munka zajlik, szintén része lesz a bejárásnak, de kisebb fókusszal.

A látogatás során betekintést kapunk a korszerűsítések megvalósításáról, kiemelt figyelemmel a világítástechnikai fejlesztésre, melyet az MB-Light Kft. Veko LED sínes vonalvilágítási rendszerének bevezetésével oldottak meg. Az EcoVadis, egy külső fél, amely a gyártási folyamatok és a termékek fenntarthatóságának minden részletére kiterjedő felméréssel szolgál. A VEKO az EcoVadis által ezüstéremmel díjazott 2021, 2022 és 2023-ban is.

Bővebben az MB-Light Kft.-ről>>>

+36 20 294 3555

View Szervező Website