Korábbi Események

Workshop – Ipar 4.0 technológiák oktatása szimulációs labor környezetben

Budapest, Markó utca 29-31. Markó utca 29-31., Budapest

Oktatói Tagozatunk 2024. június 18-án interaktív workshopot szervez a GS1 Magyarország és a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar Smart Shop Floor (SSF) Logisztikai Szimulációs Laborral közös együttműködésében.  A 2020 óta már hagyománnyá vált képzéssorozat folytatásaként megrendezésre kerülő GS1-gyel közös szakmai nap fókuszában idén az Ipar 4.0 technológiák oktatása szimulációs labor környezetben áll.

Workshop – Finomhangolások az ESG törvényben, tisztul a kép

Budapest, Markó utca 29-31. Markó utca 29-31., Budapest

Fenntarthatósági Tagozatunk 2024. június 12-én workshopot szervez, mely során a résztvevők pontosabb képet kaphatnak a kialakuló ESG rendszer felépítéséről és a jelentési folyamatokról.  A téma összetett és számos olyan elemet tartalmaz, amiről nem lehet eleget beszélni, hiszen a kötelező ESG feladatok tartalmát illetően az értelmezés, a folyamatok és az ellenőrzések mikéntje sok kérdést szül, ezért szakértőink […]

Magyar Posta – OLK „Levélfeldolgozás és ami mögötte van”

Budapest, Markó utca 29-31. Markó utca 29-31., Budapest

Következő vállalatlátogatásunk alkalmával betekintést adunk a Magyar Posta Zrt. levélküldemény logisztikai hálózatáról, annak működéséről. Működés közben megtekintjük az automatizált levélfeldolgozórendszert, továbbá a számítógéppel támogatott manuális levélfeldolgozást is.