Mentoring

Az életre szóló szakmai kapcsolat

 

Fontosnak tartjuk a jelen és jövő szakemberének támogatását, elősegítjük a tagjaink és a partnereink közötti párbeszédet, interakciót, az életre szóló szakmai kapcsolatok kialakulását. Hiszünk benne, hogy a különböző generációk tudáscseréje támogatja a fejlődést.

Az MLBKT Mentoring Programmal célunk, hogy támogassuk a „holnap szakemberét”, hogy készen álljon szakmai céljainak megvalósítására és karrierjének kihívásaira, lehetősége nyíljon életre szóló szakmai kapcsolatok kialakítására.

A közös gondolkodás és beszélgetések révén lehetőséget kívánunk teremteni egy életre szóló szakmai kapcsolatnak, mely túlmutat egy-egy munkahely világán, és széles perspektívájával támogatja a „holnap szakemberét” fejlődésében, szakmai életútjának megvalósításában, a naprakész tudás fenntartásában.

Új kezdeményezésünkkel az értékteremtés valósul meg, hiszen az ellátási lánc szakma ilyen irányú összefogásával az „együtt könnyebben készen állunk a holnap szakmai kihívásaira” küldetésünknek is megfelelünk.

Kérdés esetén, lépjen velünk kapcsolatba! E-mailen vagy telefonon keresztül is állunk rendelkezésükre a +3620-971-0239 telefonszámon vagy a krisztina.csepely@logisztika.hu e-mail címen.

Bízunk benne, hogy hamarosan üdvözölhetjük az MLBKT Mentoring Programjában.

Csepely Krisztina

projekt koordinátor

krisztina.csepely@logisztika.hu