Logisztikai Híradó

Logisztikai Híradó

Szaklap ellátási lánc menedzsereknek https://viewer.joomag.com/logisztika-2022-6-dec-1222-kesz/0418649001674813387
 

Esettanulmányok, portrék, interjúk, elemzések, hírek, képriportok a termelés, a logisztika és beszerzés aktualitásairól.

A Logisztikai Híradó hagyományait és értékeit a társaság köreiben nagyra értékelik. Főszerkesztője Chikán Attila, az MLBKT elnöke, felelős szerkesztője Kőhegyi Anita ügyvezető igazgató. A kiadvány 2022. január 01-től kizárólag online/elektronikus formában jelenik meg.

Lapozzon bele!

Előfizetés
Kérje e-mailben az aktuális számot!

Előfizetés
Hirdetés
Érje el az élvonalbeli döntéshozókat!

Médiaajánlat
Publikálás
Írjon szakcikket, küldjön híreket a lapba!

Szerzőinknek

Olvasóink

A Logisztikai Híradó olvasói a gazdasági és üzleti élet aktív szereplői és döntéshozói. A szakminisztériumok, érdekképviseletek felelős vezetői, valamint a termelő, kereskedő és szolgáltató vállalatok beszerzési, termelési vezetői, ügyvezető igazgatói, tanácsadó cégek munkatársai.
Újságunkat előfizetőinken és tagjainkon kívül a felsőoktatási intézmények, a könyvtárak, valamint szakmai konferenciák, szakkiállítások részvevői ingyenesen és rendszeresen megkapják.

A logisztika olyan iparág, amely jól bánik a munkavállalóival. Alkalmazottaink nagyon jól érzik magukat, és gyakran tartunk céges partikat. A céges partikon különböző játékokat játszunk, köztük online kaszinójátékokat is. A kaszinóban nyerünk és bónuszokat kapunk https://legjobbkaszinok.net/online-kaszino-bonusz. Tudjon meg többet a kaszinó bónuszok Magyarország, hogy egy gyors regisztráció és elkezd játszani ma.

Szerkesztőség

Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság
1061 Budapest, Király u.12.
Tel/fax: 1/267-8740, 1/267-9619
E-mail: hirado@logisztika.hu
Főszerkesztő: Chikán Attila
Felelős szerkesztő: Kőhegyi Anita
Szerkesztő munkatárs: Csepely Krisztina
ISSN szám: 2006-6333