Logisztikai Szolgáltatói Tagozat

Logisztikai Szolgáltatói Tagozat

A tagozat vezetői:

Tagozatvezető: Ódor Gergely, OGL Hungary Kft.

Tagozatvezető-helyettes: Kiss Nikoletta, Palmsped Cargo 2009 Kft. és Perlaky Zoltán, Glabs/Colibree Design & Development Kft.

Programok >>

A tagozat célja:

A tagozat célja, hogy fórumot teremtsen a szállítmányozási és logisztikai szolgáltatói tevékenységet folytató vállalatok szakemberei számára az iparspecifikus szakmai és logisztikai kérdések megvitatására és a tapasztalatok cseréjére.

Fő célja, hogy semleges keretet biztosítson a szolgáltatók és megbízóik számára a közös irány kialakítására.

További cél, hogy jobban megismerjük egymás tevékenységét és azok kihívásait a kölcsönös előnyt szolgáló hatékony konszenzus elérése érdekében.

Működése során lehetőséget kíván adni az iparágon belüli benchmarking tevékenység megvalósítására, más iparágakban alkalmazott best practice-k megismerésére, valamint az ellátási lánc különböző szintjein elhelyezkedő vállalatok számára a logisztikai igények és lehetőségek összehangolására.

Csatlakozás:

A céljaink elérésének érdekében szeretnénk egy igazi szakmai alkotóközösséget létrehozni tagjaink aktív közreműködésével: mindenkire szükségünk van, mindenki egyaránt fontos, mindenkitől egyaránt lehet és kell is tanulnunk.

A csatlakozás feltétele az érvényes MLBKT tagság.

Alakulás:

2017. február 28-án tartotta alakuló ülését az MLBKT Logisztikai Szolgáltatók Tagozata. A 13 megjelent alapító tag között egyaránt képviselteti magát mind a megbízói oldal – nagy gyártócégek logisztikai és ellátási lánc vezetőivel -, mind a szolgáltatói oldal ismert és a szakma fejlesztése iránt elkötelezett cégeivel.
Az első ülésen Szalma Botond, Plimsoll Zrt. tartott előadást a szállítmányozás fejlődéséről és jelen kihívásairól. Majd a tagok egyeztették a tagozattal kapcsolatos elképzeléseiket és a tervezett programokat. Ezekről hamarosan további részleteket osztunk meg tagjainkkal.

Csatlakozzon most tagjaink közé!

Kérdezzen a tagozatról!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés