Projektmenedzsment Tagozat

A tagozat vezetője:

Pécs László, Tagozatvezető
Gépészmérnök, gazdasági mérnök

Vezetőségi tagok

A tagozat célja

A projektmenedzsment szemlélet, gondolkodásmód, és tudás erősítése, valamint a szakmai tapasztalatok, ismeretek megosztása az MLBKT Tagok részére. További célja, hogy egy új szakmai műhely, és közösség létrehozásával fórumot biztosításon a projektmenedzsment iránt érdeklődő, vagy már a projektben résztvevő, illetve irányító szakembernek, egyetemi oktatónak. A Tagozat nagy hangsúlyt kíván fektetni a fiatal generáció bevonására és mentorálására.

 

A Tagozat céljainak elérésének érdekében különböző típusú programokat ajánl a tagjai számára, mint például:

Mentor Program

Logisztikai fejlesztések/újdonságok megtekintése, értékelése hazai, illetve nemzetközi gyógyszeripari ellátási láncban működő vállalatoknál.

Webinárium

Projektmenedzsment oktatása, szemlélet formálása, és erősítése..

Tanulmányok

Szakmai felmérések, tanulmányok, szakmai cikkek készítése, és megosztása, vagy más szervezetek, egyetemek által már elkészített anyagok továbbítása az MLBKT Tagok részére.

  • Projektmenedzsment Mentor Program (PMP) MLBKT Tagok, és Tagszervezetek fiatal projektvezetői, vagy potenciális jelöltjei részére.
  • Tanulmányok. Szakmai felmérések, tanulmányok, szakmai cikkek készítése, és megosztása, vagy más szervezetek, egyetemek által már elkészített anyagok továbbítása az MLBKT Tagok részére.
  • Webináriumok. Projektmenedzsment oktatása, szemlélet formálása, és erősítése.

 

CSATLAKOZÁS

A tagozathoz való csatlakozás előfeltétele érvényes MLBKT tagság! A Tagozat szeretettel várja az érdeklődők jelentkezését.